Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ruhsal Durum And Müzik Tarzı

• Khalsa • 5 Ocak 2006 04:33 • #491111
    Bence Müzik Türünü Belirleyen Akıldan Cok ;Zaman İcindeki Ryhsal Durumlar,Yani Şöyle Soylemek Gerekirse Her İnsan Bulunduğu Ryhsal Hal Ve Durum İtibari İle Dinleyeceği Müzik Türünü Belirleniyor...
    Tabi Bunlar Benim Düşüncelerim ,Belki Daha Mantıklı Acıklamalarda Vardir Yinede Paylaşmak İstedim , :) Ama KesinliklE Müzik Ne Olursa Olsun Evrensel Bi Dil,,,Hatta Dahada İleri Giderek Ritim İnsanlarin Yürekleri Ve Düşünceleri İle Kesin Ve Kopmaz Bağ Kuranbilen Bi Güçe Sahip...
    Music is Life to Flow...
  • michelle • 5 Ocak 2006 06:38 • #491112
    EVet haklisin, music is life to flow konusunda...

yanliz, sanirim biraz anlatim bozuklugu var..burda bizim fikrimizi almak istedigin konu tam olarak nedir? yani sorunu anliyamadim da..senin gibi dusunup dusunmedigimizi ogrenmek istediysen zaten oyle oldugunu dusunmeyen bir insan bu siteye sanirim uye olmazdi... yaniliyor muyum?
  • Khalsa • 5 Ocak 2006 06:53 • #491113
    Aslında Sorudan Cok Konu Olmasini İstedim ,
    Ve Yeni Düşüncelerimi Paylaşmak...
    Bu Arada, Daha Onceden Bu Sekilde Düşünmüyordum Ama Uye İdim :) Neyse Sorun Ben Değilim Ya da Soru Olup Olmaması Değil Sadece Aklin Tarzı Değil Ryhsal Durumun Belirlediği :)
  • arkabahce__esk • 5 Ocak 2006 07:16 • #491116
    evet kesinlikle müziği ruhsal durum belirliyor
    zaten insan hic bişeye sinirlenmemişken,öfkelenmemişken
    ya da ne bileyim çok sevdiği kız veya erkek arkadaşından
    ayrılmak zorunda kalıp biraz depresif olmamışken DUR BEN
    Bİ AYRILIK ŞARKISI YAZAYIM dese onun yazdığı şarkıdan ne beklenir? bi şarkı
    atıyorum komikse o şarkı çaldığında gülünüyorsa
    melankolikse depresyona giriliyorsa şarkıdır bence..
    tarz da tabi doğrudan alakalı..
  • rocker_ben • 5 Ocak 2006 15:39 • #491137
    ya bence insanın bi tarzı vardır ve sürekli o tarzda müzikler dinler ama bazen dinlediğin tarz senin duygularını tetiklemiyo bu durumda duygularını açıklayan ve tarzın olmayan bi şarkı dinlersin ama bu senin tarzını değiştirdiğini göstermez...
  • arkabahce__esk • 5 Ocak 2006 16:30 • #491139
    o acıdan bakarsan doğru olabilir ama ben duygulanmak istediğimde rafet elroman dinliyceğime gothic dinlerim sonucta metal dinlemiş olurum ve o şarkı beni daha fazla tatmin eder
  • temperamental • 5 Ocak 2006 19:55 • #491142
    katılıyorum herkes aynıdır

not: ruhuma göre müzik dinlerim sözlerden önce müzik gelir
  • GoThica_ • 5 Ocak 2006 22:08 • #491149
    ya ben sevindirik olunca kendimi tanıyamıyorum.böyle abidik gubidik şarkılar dinleyesim geliyo.nitekim dinliyorumda:)mesela soad-power struggle:)böyle oyun havası gibi:):):)mp3playerlara zararlı bi şarkı.otobüste millet ankara havası dinliyorum sanıyo:Pheee du hast ıda unutmamak lazım:)
  • ŞaNtaJ_135 • 5 Ocak 2006 22:24 • #491154
    rocker_ ben'e katılıyorum çünkü slow ama mütiş bi yabancı dinlersin.içerken ağlamaklı bi haldesindir boynuzların git gide yükseliyordur.yani aldatılmışlığın doruğundasındır ama şarkı biter ve sen WHAT? dersin.onun için hemen 84 dinliyoruz.boynuza birebir. :)))
  • josf_in • 5 Ocak 2006 23:39 • #491170
    Ruhsal Durum And Müzik Tarzı

benim yeteri kadar ingilizcem yok bana çevirir misin...