-
Bence Müzik Türünü Belirleyen Akıldan Cok ;Zaman İcindeki Ryhsal Durumlar,Yani Şöyle Soylemek Gerekirse Her İnsan Bulunduğu Ryhsal Hal Ve Durum İtibari İle Dinleyeceği Müzik Türünü Belirleniyor...
Tabi Bunlar Benim Düşüncelerim ,Belki Daha Mantıklı Acıklamalarda Vardir Yinede Paylaşmak İstedim , :) Ama KesinliklE Müzik Ne Olursa Olsun Evrensel Bi Dil,,,Hatta Dahada İleri Giderek Ritim İnsanlarin Yürekleri Ve Düşünceleri İle Kesin Ve Kopmaz Bağ Kuranbilen Bi Güçe Sahip...
Music is Life to Flow...
-
EVet haklisin, music is life to flow konusunda...
yanliz, sanirim biraz anlatim bozuklugu var..burda bizim fikrimizi almak istedigin konu tam olarak nedir? yani sorunu anliyamadim da..senin gibi dusunup dusunmedigimizi ogrenmek istediysen zaten oyle oldugunu dusunmeyen bir insan bu siteye sanirim uye olmazdi... yaniliyor muyum?
-
Aslında Sorudan Cok Konu Olmasini İstedim ,
Ve Yeni Düşüncelerimi Paylaşmak...
Bu Arada, Daha Onceden Bu Sekilde Düşünmüyordum Ama Uye İdim :) Neyse Sorun Ben Değilim Ya da Soru Olup Olmaması Değil Sadece Aklin Tarzı Değil Ryhsal Durumun Belirlediği :)
-
evet kesinlikle müziği ruhsal durum belirliyor
zaten insan hic bişeye sinirlenmemişken,öfkelenmemişken
ya da ne bileyim çok sevdiği kız veya erkek arkadaşından
ayrılmak zorunda kalıp biraz depresif olmamışken DUR BEN
Bİ AYRILIK ŞARKISI YAZAYIM dese onun yazdığı şarkıdan ne beklenir? bi şarkı
atıyorum komikse o şarkı çaldığında gülünüyorsa
melankolikse depresyona giriliyorsa şarkıdır bence..
tarz da tabi doğrudan alakalı..
-
ya bence insanın bi tarzı vardır ve sürekli o tarzda müzikler dinler ama bazen dinlediğin tarz senin duygularını tetiklemiyo bu durumda duygularını açıklayan ve tarzın olmayan bi şarkı dinlersin ama bu senin tarzını değiştirdiğini göstermez...
-
o acıdan bakarsan doğru olabilir ama ben duygulanmak istediğimde rafet elroman dinliyceğime gothic dinlerim sonucta metal dinlemiş olurum ve o şarkı beni daha fazla tatmin eder
-
katılıyorum herkes aynıdır
not: ruhuma göre müzik dinlerim sözlerden önce müzik gelir
-
ya ben sevindirik olunca kendimi tanıyamıyorum.böyle abidik gubidik şarkılar dinleyesim geliyo.nitekim dinliyorumda:)mesela soad-power struggle:)böyle oyun havası gibi:):):)mp3playerlara zararlı bi şarkı.otobüste millet ankara havası dinliyorum sanıyo:Pheee du hast ıda unutmamak lazım:)
-
rocker_ ben'e katılıyorum çünkü slow ama mütiş bi yabancı dinlersin.içerken ağlamaklı bi haldesindir boynuzların git gide yükseliyordur.yani aldatılmışlığın doruğundasındır ama şarkı biter ve sen WHAT? dersin.onun için hemen 84 dinliyoruz.boynuza birebir. :)))
-
Ruhsal Durum And Müzik Tarzı
benim yeteri kadar ingilizcem yok bana çevirir misin...