Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ruhsal Durum And Müzik Tarzı

• paradigm_shift • 6 Ocak 2006 00:41 • #491171
    cep telefonuyla mı yazdın ki baş harfi büyük her kelimenin?ayrıca rhysal nedir?"u" ile "y" harfleri tuş takımı üzerinde yanyana olsalar bile,bir insan evladı üst üste 2 defa "u" yerine "y" yazacak kadar beceriksiz olur mu?ingilizceye meraklısın madem neden cnbc-e de "the oc" izlemek varken bu forumda saçmalıyosun?beni de saçmalatıyosun?cins misin Khalsa?hafif misin?procter&gamble nedir bilir misin?
  • ga ga • 6 Ocak 2006 01:10 • #491172
    herhalde çok ingilizce şarkı dinledin müzik rhysal durumunu baya etkilemiş
  • girlmetalgirl • 6 Ocak 2006 13:50 • #491184
    aynen bunu söyleyecektim.ruhsal durum ve müzik tarzı yerine ruhsal durum and müzik tarzı demenin sebebi ne, sefgili khalsa?
  • asarneyeal • 6 Ocak 2006 13:56 • #491188
    anında polemik yaptınız ya pravo...

ASARNEYEAL
  • Khalsa • 6 Ocak 2006 17:40 • #491206
    josf_in
    girlmetalgirl
    paradigm_shift

Sevyenize İnmek İstemem Ama Sacma Cocukca Hatta 06 Yaş Grubu(BABY) Polomiklerini Yapmayin,Burada Önemli Olna Şey
    Konudur,Benim And , Ryhsal Ya da Büyük Küçük Yazmam ve Eng'den Değil,Kiril Alfabesinde y = u(Ryhsal) Olarak Okunduğundandır,
    Şimdi Vali otsyuda!
    Ama Bazi Girl Gorl Gurgur Hatta Celik Çinko ve shift Shyt Shit Gibi İsimlerini Kullanip, Eng Kelimelerden Nick Olusturmus Olan Kişilkler
    Eng Olan Meraklarını Belli Ediyor Ve Utanmadan , Ve Düşünmeden Saldırıyorlar.
    Sevyenize İnmiyecem Forumu Kirletmeyin ,
    Gerekli bi İhtiyaciniz Varsa Farklı Yollar İle Halledebiliriz ;)
    Cao
  • josf_in • 6 Ocak 2006 17:48 • #491207
    gerçekler...
  • rocker_ben • 6 Ocak 2006 19:26 • #491211
    :)
  • Vengeance • 6 Ocak 2006 20:14 • #491212
    Ruhsal Durum VE Müzik Tarzı

bence hiçte 0-6 yaş polemiği değil bence senin burda yazdığın "and" tamamen farklı görünme ve kendini ıspatlayamamış birinin yapacağı bir davranış gibi geliyor. hem burda nick değil türkçe ve ingilizcenin bir arada kullanılmasından bahsediliyor.
  • Khalsa • 6 Ocak 2006 20:32 • #491214

Size Ne Diye Kendimi İspatlama Gereği Duyayim ,,,
    www.google.com A Girip Khalsa Nickini Arastirirsan Buna Gerek Duymayacağimida Bilirsin,Ve Nick Lakap Anlamindadir Ve İnsanlar Sanal Ortamlarda Kendilerine Laik Gördükleri Lakapları Kullanir.Bu Sanalda Öte Günlük Yaşam İcerisindede Aynıdır.Buna Eşit Olarak Yıllardır Beyin Olduğunu Zannedip Taşıdığın kafanı Caliştirirsan , İnsanlarin Kendilerine Laik Gördükleri Şey Genel Olarak Arzulayip Ulaşamadiklari Şeylerdir,Bundanda Cikarilacak Ders Arkadaşlarin Eng Hayallerinin , Eng Konuşmak Gibi Arzularinin Ya da Eng Konuşmaktan Hoşlandıklarını Anlaya Bilirsin...Dediğim Gibi Kafani Caliştirip Birazda Büyürsen İnsanlarin Konuşma , Yazma , Ve Dış Görünüşlerinden Çok Yapmak İstedikleri Ve Anlatmak İstekleri Şeylere Önem Verirsin ,
    Bu Sizlere Yazdığım Son Yazı,Varsa Bir İsteğiniz [email protected] Adresine Gelebilirsiniz,
    Konuyu Ve Formu Kirletmeyin !
  • Vengeance • 6 Ocak 2006 20:43 • #491216

kafamı çalıştırdım hmm... öyleyse varım :D Ayrıca yazdığın herşeyi anlayaBilrim. ayrıca sen hala ne demek istediğimizi anlayamamışsın orasıda kimin bi tarafının çalışıp çalışmadığınında göstergesi zaten.
    hala ingilizce karşıtı olduğumuzu düşün sen. sonra git ruhsal durum and müzik tarzı de ve nicki türkçeye çevir. ayrıca teşekkür ederim şu vakit hiç güleceğim yoktu...