-
MANOWAR: KINGS OF METAL AKSİNİ İDDAA EDEN VAR MI?????
tamam nuri
-
evet abi tam olay o yani adamlar metal yapiyorlar ve manowar gibi bir efsaneyi manowar a göre yeni yetmelerle ve tarzı tamamen farklı gruplarla karşılastırmak(hatta yanlış karşılaştırmak)pek sağlıklı değil
-
nuri tamam ya off
ben metallica - disposable heros'u hiç bi manowar şarkısına değişmem veya figh fire with fire
heavy metal öyle sadece çalmak değil abi ruh olcak ben manowarda ruh alamıyorum.şarkı sözleri de dandik geliyo.
--------tweeder--------
-
tüm diğerleri eziklik ve çaresizliği dillerine
dolamış ağlarken
MANOWAR her zaman savaşçı ruhunu insanların
yüreğine yerleştirmeyi başardı umut ve güç verdi.
Metal Birader
Ölene kadar SAVAŞ
-
haklısın abi ne haddimize
-
gerçekten bize brothers of metal i aşılayan yegane bir grup.tartışılmaz...
-
Iron Maiden,Judas,Wasp varken manowar a b.k yemöek düşer
-
rapçiler gibi "biz en iyiyiz,kralız" derdinde olan belki de tek metal grubu.bu yüzden benim için en kötüsüdür.kendini beğenmiş tavırları,şarkı sözleri çok itici.ayrıca rock the nations taki cem köksal la ilgili olayda da haksızdı bunlar.kısaca şöyle söyliyim,bu adamlar manowar 5 dk. bile geç çıkamaz diyip cem köksala soundcheck yapma imkanı tanımamışlardı.hatta cem köksal'ın şarkısı da yarıda kesilmişti.ama sıralamada manowar ve cem köksal arasındaki gorefast 45 dk. soundchecklerini yapmıştı.bu davranışlarıyla "poser" lığın allahını yapmışlardır bence.halbuki şarkılarında "whimps and posers,leave the hall" derler.
bence de maiden varken onlara bişey düşmez...
-
Ben iddia ederim, Judas Priest-İron Maiden-Megadeth gibi gruplar söylenmiş.Arkadaşlar tarz uzaktan bakınca aynı gibi de görünse bu grupların müziklerinin birbiriyle zerre alakası var mı?Öte yandan Amon Amarth adlı İskandinav grubu, bir İskandinav geleneğine göre Manowara elini bile öptürür.Bolt Thrower, Sacrifice, Motörhead, bu gruplar müzikal açıdan Manowar'dan çok daha üstün.Cem Köksal'la ilgili; bana göre çok yetersiz bir virtüöz olsada, haklıydı.
-
ya hadi desek sadece kendi tarzında metal müzigin geneline taşımadan..ondan üstün olanları mevcut ama yine de cok iyiler tam da metalin kingleri diyemeyiz ama bırakın böyle coşulsun ciddiye taşımaya gerek yok gercekten krallıklarını ilan ettikleri zaman söyleriz iddia ede ede..ama henüz degil bence