Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eren kömürlü'den den den

• nere • 11 Ocak 2006 14:05 • #491687
    Arkadaşlar selam aşağıdaki linkler ufak konser görüntüleri.sesler tam belirgin gelmeyebilir dijital fotoğraf makinesiyle çekildi,ama anlamak için yeterli,idare edin.

http://rapidshare.de/files/10796842/MVI_0097.AVI.html
    http://rapidshare.de/files/10798728/MVI_0110.AVI.html

duygusal,keskin geçişlere sahip olan,aşk şarkımız "ayrılırken"'i dinlemek için de

http://rapidshare.de/files/10683811/ayr_l_rken_1.mp3.html

tıklayınız.Grubmuzun son hali ile yeni konserler dizisine de başlamak üzereyiz.Burdan sizlerle bunları paylaşmak istedim.
    Ayrılırken adlı parçaya demo video'da çekiliyor.Çalışmalara tam gaz devam ediyoruz.Eskiden yaşanmış olan sansasyonel ve sıkıntılı dönemleri unuttum artık,bundan sonra icraatlerimle hep karşınızda olmak istiyorum.
    Ayrıca bu topici açmamın amaçlarından biri de,Ankara dışında oturan arkadaşların şehirlerindeki demo satılan yerleri yazmalarıdır.Ayrıca [email protected] u isteyen msn'i ne ekleyebilir,Ankara dışı şehirlerdeki barlar hakkında,ses düzenekleri hakkında ya da konserlerle ilgili herhangi bir konu hakkında fikirleriniz varsa,paylaşabilirsiniz.
    Ayrıca duyurmak istediğim birşey daha var.Yeni demonun içinden çıkan davetiye ile 2006 yılı içerisindeki,kendi organizasyonumuz olan,sahne aldığımız tüm konserlere ücretsiz girilebiliyor.

3.demom adı:ayrılıken
    şarkılar
    1-ayrılırken
    2-yemen türküsü yorumum
    3-aşk
    4-Bu şarkı bitmez

Burda çoğu arkadaş müzisyen,çok fazla grupun elemanları dolaşıyor bu forumda,birbirimize müzisyenler olarak her açıdan destek olmamız gerekmekte.Bizler birbirimizin rakibi değil,destekçisi olmalıyız.

Ayrıca 3.demo umarım artık son demo olacak.Ve yakın bi zaman içerisinde de albüm kayıtlarına başlamayı planlıyorum.Burdan bize destek olan,karşılıksız seven,konserlerimizde bizimle hoplayan,kafa sallayan,kendinden geçen arkadaşlarımıza,en önenli varlığım müziğimi benimle paylaşan herkese çok çok teşekkürler.

Geçmişte kendimi birçok tartışma ve kavganın içinde buldum,ama artık sadece müzik yaparak ilerlemek istiyorum

Gelişmeleri sizle paylaşmak güzeldi,tavsiyeleriniz varsa açığım
    [email protected] mail adresim,msn'ine isteyen ekleyebilir müzik hakkında uzun uzun konuşabiliriz.

saygılarımla

Eren KöMÜRLÜ
  • bimilyon1 • 11 Ocak 2006 21:27 • #491709
    Bence azmin hırsın çok güzel takdiri hak ediyor. Şarkılarına gelince; bence ilk önce lütfen akortlarınıza dikkat edin. Efes in kaydında bass sallanıyordu biraz. Ayrılırken adlı şarkında da aynı sorun devam ediyor. Senin gitarında da aynı sorun var.
    Birde gitar tonlamaların biraz amatörce gelmiyormu sana da. Böyle iddialı bir proje yaparken bu kadar basit gitar soundu komik kaçıyor bence. Nacizane fikrim tabi bunlar benim.
    Bence çok güzel bir yol üstündesin. Çaldıklarınla bizlere aklından geçenleri, hissettiklerini, düşüncelerini paylaşsan daha güzel olur diye düşünüyorum. Duygularını seni dinleyenlere hissettirirsen daha güzel olur bence.

Saygılarımla..
  • nere • 11 Ocak 2006 22:54 • #491719
    Öncelikle bimilyon1 iyi eleştirilerin için sağol,gitar tonu konusuna gelince,dinlediğiniz gerçek ses kalitesinde değil tabi ki tüm ince mixler audio formatına göre yapıldı,mp3 e çevirince ve nete asınca tabi ki tondaki asıl tadı alamıyoruz,iama tabi genel karakter pek değişmez.Ama gerçekten ayrılırkendeki gitar tonları benim içime sindi hatta çok da uğraştım diyebilirim.Yani ben kendi adıma beğendim.
    Zaten amacım duygularımı dinleyenlere hissettirebilmek,"Ayrılırken" gerçek bir aşk şarkısıdır,amacı tamami ile hissettirmektir,benim için büyük bi yaşanmışlığın meyvesidir,severek ayrılmak gibi berbat bi acıyı anlatmaya çalıştımive bi daha sonsuza kadar görmeyeceğimi bile bile ayrılmanın acısı.
    Gerçekten çok hissederek yaptığım bi beste.Herkesle paylaşmak istiyorum,şarkıda kendinden bişey bulan,hisseden herkese gitsin şarkı...
    Yakında yemen türküsü yorumumu da kaydedeceğim,onda da kendimden çok şey kattım...
    Bakalım dimnished sweepler,uzak doğu gamları ile süslenmiş,yemen türküsü hoşunuza gidecek mi
  • nere • 11 Ocak 2006 22:54 • #491720
    daa önceden de dediğim gibi tonun genel karakteri değişmez,ama gerçek ses kalitesindeki tonun aslında sıradan olmadığını,eq ayarından anlayabilirsin.
    Şarkılarda keskin geçişler,ton değişmelri,hatta bi çok şarkı da ölçü değişmesi yapıyorum.Bu biraz benim müzik anlayışımla alakalı,yani anafikirden alt fikirlere,yan fikirlere de geçmeyi seviyorum şarkılarda.Bu benim tarzım.Bazen bu kadar değişken olması,şarkı bölümlerinin bağımsız olması garip gelebiliyor.Biraz deneyselliği de seviyorum sanırım,geçişlerde sarsmak hoşuma gidiyo.
    Akort konusuna gelince sorun yok bence bu şarkıda.
    Yetenekli,yorumunu yaptığın için teşekkür ederim.
  • bimilyon1 • 12 Ocak 2006 00:03 • #491728
    Yaptığın beste format olarak dağınık. Tam şarkıya adapte oldum derken başka bi yere atlıyo. Efestede öyleydi. Hatta ustama dinlettim ilk dediği şey akort problemi var oldu.

tonlama konusu ise ton neyse odur. yıllardır stüdyo işi yapıyorum ton iyiyse iyidir diyilse de diyildir.
    benim kulağıma bunlar takıldı. bence önemli olan parçanı çalarken sensin kendini yansıtman. yeteneklisin ama yeterince seni duyamıyorum şarkılarında. zorlama gibi bir kalıba sokuyosun kendini daha fazlasını yapacağını umuyorum ama kısıtlıyosun gibi geliyo bana
  • nere • 12 Ocak 2006 01:54 • #491765
    ben kendimi belli bi kalıba sokmuyorum,bahsettiğin şey gitarda daha fazla atraksiyon ise ınu da anadoluyu keşfetmek,gücü hisset gibi şarkılarda yaptım ama o zaman da anlamsız sırf şov amaçlı bişey koymuş olmak istemiyorum.Yani zaten bestenin amacı bişey anlatmak,içimden geçenleri anlatmak,içimden geçmeyen bişeyi anlatmak istemiyorum.Hünerlerimi kayıtta göstermek yerine konserlerde sahnede göstermek daha mantıklı geliyor.
    Ama tabi ki insanlar böyle bi solo projede atraksiyon bekliyolar,yeni demoda yemen türküsü yorumum içinde de atraksiyonlu kısımlar da olacak.Bu atraksiyonlar hem içimden geldi,hem de tabi ister istemez beklentileri cevaplamak amaçlı da oldu.Ama normalde şov işlerini ve beste işlerini ayrı tutarım