Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eren kömürlü'den den den

  • nere • 11 Ocak 2006 14:05 • #491687
    Arkadaşlar selam aşağıdaki linkler ufak konser görüntüleri.sesler tam belirgin gelmeyebilir dijital fotoğraf makinesiyle çekildi,ama anlamak için yeterli,idare edin.

    http://rapidshare.de/files/10796842/MVI_0097.AVI.html
    http://rapidshare.de/files/10798728/MVI_0110.AVI.html

    duygusal,keskin geçişlere sahip olan,aşk şarkımız "ayrılırken"'i dinlemek için de

    http://rapidshare.de/files/10683811/ayr_l_rken_1.mp3.html

    tıklayınız.Grubmuzun son hali ile yeni konserler dizisine de başlamak üzereyiz.Burdan sizlerle bunları paylaşmak istedim.
    Ayrılırken adlı parçaya demo video'da çekiliyor.Çalışmalara tam gaz devam ediyoruz.Eskiden yaşanmış olan sansasyonel ve sıkıntılı dönemleri unuttum artık,bundan sonra icraatlerimle hep karşınızda olmak istiyorum.
    Ayrıca bu topici açmamın amaçlarından biri de,Ankara dışında oturan arkadaşların şehirlerindeki demo satılan yerleri yazmalarıdır.Ayrıca [email protected] u isteyen msn'i ne ekleyebilir,Ankara dışı şehirlerdeki barlar hakkında,ses düzenekleri hakkında ya da konserlerle ilgili herhangi bir konu hakkında fikirleriniz varsa,paylaşabilirsiniz.
    Ayrıca duyurmak istediğim birşey daha var.Yeni demonun içinden çıkan davetiye ile 2006 yılı içerisindeki,kendi organizasyonumuz olan,sahne aldığımız tüm konserlere ücretsiz girilebiliyor.

    3.demom adı:ayrılıken
    şarkılar
    1-ayrılırken
    2-yemen türküsü yorumum
    3-aşk
    4-Bu şarkı bitmez

    Burda çoğu arkadaş müzisyen,çok fazla grupun elemanları dolaşıyor bu forumda,birbirimize müzisyenler olarak her açıdan destek olmamız gerekmekte.Bizler birbirimizin rakibi değil,destekçisi olmalıyız.

    Ayrıca 3.demo umarım artık son demo olacak.Ve yakın bi zaman içerisinde de albüm kayıtlarına başlamayı planlıyorum.Burdan bize destek olan,karşılıksız seven,konserlerimizde bizimle hoplayan,kafa sallayan,kendinden geçen arkadaşlarımıza,en önenli varlığım müziğimi benimle paylaşan herkese çok çok teşekkürler.

    Geçmişte kendimi birçok tartışma ve kavganın içinde buldum,ama artık sadece müzik yaparak ilerlemek istiyorum

    Gelişmeleri sizle paylaşmak güzeldi,tavsiyeleriniz varsa açığım
    [email protected] mail adresim,msn'ine isteyen ekleyebilir müzik hakkında uzun uzun konuşabiliriz.

    saygılarımla

    Eren KöMÜRLÜ
Bu konunun tüm mesajları