-
bence de.teşekkürler bu güzel yorumların için.....
en azından maNgayı sevdiğin için teşekkürler....
;)
-
gecikmedi..
bu gıcık espriyi harbiden beklioyrdum...
neyse..ben mangayı linkinpark tarzı alternative rock ı..
Nu-metal i iyi bi şekilde yorumladıı için seviyorum..bence piyasada girilebilecek en güsel müzik tarzı..
ve beğendiim diğer kısım ise...o elektro gitarcı bitiyorum onun gitarına ve kendisine hele dans edişi mükemmel..
-
aaaa rocker_sen kardeşim ama ben linkin parkı çok severim büyük fanıyım neden öyle diyorsunki..
Len sana mı kalmış bu yazsın bu yazmasın diye hede döde etmek!!!Al yazıyorum işte sevmiyorum yazıyorum..
al ahada yazdım
bak yine yazdım...
yine yazdım sevindim..
-
gecikmedi..
bencede manga iyi bir rap topluluğu
--------tweeder--------
-
Konserlerde küfür etmeleri...(!)(?)
-
abi japonlar yapıyor...Süper hikayeler bunlar.. birde bu hikayeler çizgi filme aktarılır anime diyorlar sanırım ona... geçen bi x japan videosu indirdim... anime çıktı... ama altta x japan çalıyor.. X Japan güzeldir..
-
ara sıra böyle gelirler garaja kendi reklamlarını yaparlar...
ya da reklamlarını yapacak figüranlar tutarlar... herneyse işte.
bir ara dinledim rezaletti. kuru gürültü
-
OoOo manga süper yaa,,her yönüyle süper bi grup=))
-
Sevmem, Eskişehir'ede gelmesinler bi daha.Ciddiyim, çok kötü bir grup.Pop müzikte BİLE kulağı bu kadar gelişmiş bir şehirde bu tür gruplar başarılı müzisyenlerin önünü kesiyor.
-
arkalarından destekleyen birileri olunca ülkedeki boşluğu yakalyıp 13-16 yaş arasına hitap eden müzikle hiçbi şekilde alakası olmayan gereksiz bi topluluk. 16 yaşından büyükler de hala o yaş sınırı arasında kalıp kendilerini geliştiremedikleri için dinlerler
sevmiyorum...