Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

maNga'nın en beğendiğiniz yönü?

• Pap_y_ruS • 14 Ocak 2006 06:15 • #492011
    aga sen mangayı beğeniosan "rocker ben" deme sana "rap=ben" yakışır
  • Holy_Bastard • 14 Ocak 2006 10:07 • #492015
    Küfretçem Ama Bekçi Uçurcak Şimdi...

Nasıl insanlarsınız kardeşlerim siz ya?!?İsteyen beğenir Manga'yı isteyen beğenmez ,size mi kalmış sevenin ya da sevmeyenin zevksiz olduğuna karar vermek?!? Ben Manga hayranı değilim ama bir yerde çaldığı zamanda değiştirin şunu triplerine girmem...

Manga'nın beğenmediğim tek yönü ,vokalist'in rap sevdası...Turntable'ıda geçtim ,artık kulağıma batmıyor sesi ama oda olmasaydı bence daha iyi olurdu...Birde canlı performanslarında ilgimi çekti ,vokalin nefesimi yetmiyor ne ,hep mikrofonu seyirciye uzatıyor...Şarkının yarısında seyirci vokal yapıyor zaten:)

Bak 'İtildik' adlı şarkılarını severim.Gitaristin 7 telli gitarını severim ,sempatik eleman canım gitaristleri:))

Belki sizin zevkinize hitap etmiyor olabilir ama bu gruba müzik yapmıyor onlar veya yaptıkları müzik bir şeye benzemiyor demek için yeterli bir sebep değil...13-16 yaşındakiler dinliyor demekte çok saçma ,zira burada büyüklerimde dinliyor seve seve.

Ayrıca biliyorum ki burada -bu sitede yani- Manga'ya laf atanların büyük bir kısmı sadece laf atmış olmak ve Metalci triplerine girmek için bunu yapıyor.Çoğunuz için bir guilty pleasure* Manga...

*İnsanın sevdiği fakat başkasına itiraf etmekten çekindiği zevklerine verilen addır...Mesela Manga'yı tek başına dinlerken sevmek ama başka ortamda itiraf edememek hatta laf atmak...
  • Be-Ce • 14 Ocak 2006 11:00 • #492021
    N yi büyük yazıyolar ya.. böyle dinlerken kendime evet bunlar N si büyük grup diye hatırlatıyorum. o işte n yi küçük yazsalar mesela olmaz. N.
  • Necrophilliac • 14 Ocak 2006 13:45 • #492063
    en iyi grup maNga ve ChilekeSh

Readingmyeyes; basit bir-iki sorum var:
    1-Kişiliklerinin iyi olması onları iyi bir grup mu yapar?
    2-LP kopyası olsalada olmasalarda kalitesiz ve basit bir müzikleri var, LP kopyası olup olmaması bu kadar önemli mi senin için?
    3-Nu metal yapan gruplar işlerini bilir, ama insanlara kalitesiz müzik sunma işini bende bilirim, peki ben niye nu metal yapıp çok affedersiniz piyasanın *mna koymuyorum?Neden konservatuvar okuyupta 3 senedir rock-barlarda çalıyorum?
  • XXLennoNXX • 16 Ocak 2006 02:12 • #492267
    valla herifler tam öküz ama albümleri süper olmuş öküz derken bi bildiğimiz var yanlış anlamayın çamur atnak değil;)
  • grungeforever • 16 Ocak 2006 11:13 • #492298
    Küfretçem Ama Bekçi Uçurcak Şimdi...

Karadeniz ereğli ye yazın çilek festivaline geldiler ve seyirciden Du Hast ı söylemelerini beklediler daha ne diyim.
  • sananebeadam • 16 Ocak 2006 12:08 • #492303
    kuzey güne yarası yönünü yıh yıh yıh
  • death_glory • 17 Ocak 2006 00:15 • #492355
    bence metale yeni bi kavram getirdiler headbang ve pogoyu birleştirdiler süper bi karışım oldu böyle domalmış pozisyonda aşağı yukarı periyodik hareketlerle sallanmak acayip kuul.
  • josf_in • 17 Ocak 2006 00:17 • #492356
    kimin?
  • kyakuz • 17 Ocak 2006 05:14 • #492377
    mix delisi olup albüm yapıp canlı performansta söyleyememesi en sevdiğim , en eylendiğim yönleri benim için :)