Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

>>Bayan Grup<<

• REaDinGMyeYEs • 14 Ocak 2006 23:42 • #492172
    az once cici kizlar ile ilgili konusan senmiydin :) benmi oyle hatirliyorum :P

allalla :)
    kafana saksi mi dustu yoksa? :D

saka bi yana da tesekkur ederim bi ara eserlerimin tekini demolara eklerim :)

merak etmeyin..

<Mc Meltem>
  • sönmez • 14 Ocak 2006 23:50 • #492174
    Valla ne yalan söliyim
    merak ettim :)
  • Vengeance • 14 Ocak 2006 23:58 • #492176
    :)) yorumuna saygi gosteriyorum sahsen ama hic mi konsere gitmedin kafama takildi arkadasim :) orada kara gozluklu iri cusseli arkadaslar var taniyorsundur belki :))

vay be demekki konsere çantalarınızla çıkacaksınız ((: eheh şaka bir yana ben şaka yapmıştım yaa ya

bi ismimiz var zaten ama bi fikir almak icin sormustum..

sen isminizi söylersen bende fikir beyan ederim

tarzimizda var onuda merak etme ben sadece bayanlardan beklediginiz seyleri merak etmistim..

sen tarzınızı söylersen bende fikir beyan ederim

tarz olarak istediğiniz tarzlar biraz birbirinden alakasız geldi gibi bana ha birde çok piyasa olan iki tarzı seçmişsiniz belliki amacınız piyasa olmak yani(piyasa derken lütfen yanlış anlama) saygım sonsuzdur ama ne biliyim bana biraz alakasız geldi sadece alternatif veya sadece hip hop yapsanız daha fazla tutma ihtimaliniz olabilir. Ama her ikisinide illa yapacağım diyorsanız nu-metal ikisinin birleşme noktası bir bakın derim ayrıca bol şans dilerim. unutmadan saygılarımıda sunarım
  • dexter_holland • 15 Ocak 2006 00:10 • #492177
    Meltemcim, tamam dış görünüşte sendne güzelim kavgası yok, peki sizlerin fiziği nasıl? Yani, kabul etmek gerek, herkes dış görünüşe bakar.
    Mesela giyim tarzlarınız nasıl? İki örnek var önünde, birincisi Beatles'ın ilk zamanları. Yani aynı saç kesimi ve aynı giyim tarzı bütün üyelerde var. Bir de Spice Girls (yanlış anlama tarz olarak değil), yani her üyenin kendine özgü bir tarzı var. Çok önemsiz gibi gelebilir giyim meselesi ama nasıl sözlerde kendine ait birşeyler buluyor ya da sözleri beğendiğin için sempati duyuyorsan dinlediğin sanatçıya aynı şekilde giyim tarzı da çok etkiliyor. Güzel giyinen ve tarzı olan her sanatçı sevilir, saygı duyulur.
  • the_TW_named • 15 Ocak 2006 00:20 • #492178
    bence bunlar manganın kız versiyonu gibi bişey yapıyolar
    rap yani
    öyle bi his var içimde

--------tweeder--------
  • duygu82 • 15 Ocak 2006 00:55 • #492180
    benim bayanlardan oluşan bir grubum var. değişik müzik tarzlarından şarkılar coverlıyoruz. ağırlıklı soft rock, pop-rock. grubun adı EVA. 3 kişiyiz. En büyük dezavantajı bara gelen bazı bayan seyircilerin sizi tanımaksızın düşman kesilmesi. Sadece vurmalı çalgılardan oluşan bir bayan grup görsem sanırım çok etkilenirim.
  • NAZİ • 15 Ocak 2006 15:57 • #492216
    vurmalı çalgılardan oluşan bayan grup

dikkat et farklı yerlere çekilebilir benden söylemesi....
  • REaDinGMyeYEs • 15 Ocak 2006 16:01 • #492217
    isim var tabi ki '21 GRaM' biraz komik gelsede anlami var buda bizde kalsin zamani gelince aciklayabiliriz ama bu isim simdilik zamani geldiginde daha anlamli bi seyler bulursak neden degistirmeyelim ki daha zamanimizin var oldugu kanaatindeyim:)

ve tabi ki sahneye cantayla cikmayacagiz :) o kadar kafayi yemis insanlardanda degiliz =)

maNgayi severim ama taklit olayi yok o zaman the_TW_named pop yapanlar ya da ayni tarzi yapanlar birbirlerini taklit ediyorlar herkez sevdigi tarzda mutlu olur dusuncesindeyim

bu gun..
    ornegin:arabesk sevmedigini saniyorum daha onceki okudugum mesajlarindan.. senin boyle bi imkanin olsa ve sevmedigin tarz arabesk yapsan hosuna ne kadar gider bi dusun..??

mesela tarkan & mustafa sandal rakip goruyorlar birbirlerini aslinda bu mustafanin kuruntusu ya neyse hatta eger album olayi olursa cilekes ve manganin solistlerinin birer duet yapma dusuncesini de dusunmuyor degilim

maNga yi ve cilekesi tanirim ama eger kabul etmesseler :)) orasi baska bayan olarak sebnem i dusunuyorum ama henuz bunlari icin cok erken :))
    duygucum tek olmamamiz bizi sevindirdi :) umarim bizim yakaladigimiz basarilari sizde yakalayabilirsiniz

baska sorusu olan ? :))

<Mc Meltem>
  • NAZİ • 15 Ocak 2006 17:25 • #492221
    millet en iyisini yapıyo valla grup ortda yokken böyle sitelerde reklamını yapıyo... üstüne üstlük bayanlar çok iyi reaklam da yapılır nese bana ne ya........
  • REaDinGMyeYEs • 16 Ocak 2006 21:18 • #492330
    nazi ben reklam degil fikir almak icin bu linki yaptim hem neden reklam yapiyim ki merak ettim simdi

oyle bi sey aklimdan bile gecmemisti
    hem insanlarin fikirlerini bilmeden yorum yapmamani tavsiye ederim

saygilar..

<Mc Meltem>