Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

>>Bayan Grup<<

• bimilyon1 • 16 Ocak 2006 21:47 • #492332
    benim isteiğime göre mi grup yapcaklar ki bu kızlar buraya bu soruyu koyuyolar?? kendi fikirleri istekleri yokmuymuş ki? bu şekilde müzik yapan adamın yaptığı müzikten nolur ki?? milletin isteiğine göre...
  • death_glory • 16 Ocak 2006 22:42 • #492337
    1.)bi bayan grup kurulsa ne tur bi tepki verirdiniz?
    2.)isminin ne olmasini isterdiniz?
    3.)ne tarz muzik yapmasini isterdiniz?
    4.)kac kisi olmasini isterdiniz?
    5.)dezaavantajlari ne olurdu?

bayan grup ne ya? pardon ama grubun şeyi mi var? grupta hem bayanlar hem erkekler varsa bu da hermafrodit grup mu oluyo? müzikte cinsiyet yoktur; ama bayanlar bunun oluşmasına sebep oluyo. bu soruları ne amaçla sorduğunuzu bilmiyorum, eğer verilen cevaplar doğrultusunda bişeyler yapmak gibi bir amacınız varsa şimdiden bırakın derim.
  • NAZİ • 17 Ocak 2006 18:45 • #492404
    ortaya somut bişeyler koyarsın(kayıt,konser haberi,vs.) ondan sonra grubun hakkında bişeyler söylersin
  • duygu82 • 19 Ocak 2006 03:58 • #492435
    bana laf dokunduran bebenin dikkatine. sahneye çantasıyla çıkan kızlar çantasında orkid taşıyo olabilir ya da tuner falan. bilip bilmeden konuşma. müziğin en önemli kısmı sessizliktir. susmayı öğrenirsen daha başarılı olursun. ablan kurban olsun sana, küçücüğüm herşeyim.
  • gokcen • 20 Ocak 2006 14:48 • #492466
    bayan grup cırttır 2 sene tepetaklak atlarsınız 3.sene kimse hatırlamaz vücuduuza değil sesinize güveniosanız bişilere girişin yoksa yalan olursunuz allah kerim bi sabah kendinizi ibonun odasında bulursunuz
  • Nofx • 20 Ocak 2006 23:21 • #492499
    Peki sadece bayanlardan oluşan bir grup kurmanın görüntüden başka ne yararı olabilir..Bayanları bir araya toplayınca voltranmı oluşturacan?

1-eğer tarzını daha belirleyememişsen bunu başkalarına soruyosan hiç müzik yapma
    2-grup ismini grup üyeleri belirler zaten onu bile belirleyemiyorsa grup olamamıştır,olamaz...Bir grup ismi bulamayan grubun şarkı sözleri ne kadar yaratıcı olur??
    3-Grupta kaç kişinin olduğu değil, yapılan icraatlar önemlidir
    4-Dezavantajı=sizi müziğiniz için değilde hatun olduğunuz için kabullenmiş insanlar tarafından dinlenmeniz olur(bkz:pinup)
  • uygaraydin • 22 Ocak 2006 14:34 • #492621
    Bayanlar neden beceremiyor ki

İnsanların dişilerinde gırtlak yeteneği çok iyi olabiliyor ama nedense pek de iyi enstrümanist olamıyorlar. Özellikle de davul ve gitarda. Kaç tane gitar veya davul virtüözü sayabilirsiniz bayan olarak.

Dipnot: İstisnalar her zaman hariçtir.(Saçma salak gelen cevaplar için şimdiden yazayım.)
  • ailtonvegol • 26 Ocak 2006 00:37 • #492953
    l7,kittie,the donnas ve niceleri var dünyada türkiyede pin up var ve punklar bu hatunlar alternatif ve punk olur kıslara başka zorlamamak lazım
  • REaDinGMyeYEs • 26 Ocak 2006 10:57 • #492977
    ben bundan sonra eger ki grup hakkinda bi sey sormicam icten mesajlariniz icin sagolun..
    :(

<Mc Meltem>