-
hehe şaka gibi
böyle bir yapı mı var?
hayır varsa biz bilmiyoruz (yds ye hazırlanan gençler olarak)
yani yaklaşık dört senedir bu dilin ıncığını cıncığını öğretiyorlar bunu atlamışlar..
olabilir yanii ....
hatta haklısın yaa!!
holy bastard
seni ukela insan!?!?!?!?!hehe
-
herkes te ingilizce öğretmeni kesildi başımıza a.q.sanki çok biliyoruz dedik.ayrıca halamı mitalika topici diyenler de galiba topicin konusunu anlamamış.bir sene hazırlık okuduk.hepsi bundan ibaret.kusuba bakmayın biraz yanlışlarımız var ama....kutsal *iç sende başkalaşıma dil uzatma ok?(okay:tamam demek)nickini doğru tercüme edemediysem özür dilerim.biz senin kadar bilmiyoruz bu ingilizceyi.
hey güzel allahım heyyyy.
(mechanix saygıyla gömdü)
-
bilmiyorum diyorsun ama her türlü küfürün de çevirisini yapıyorsun...
ilginçççç...
sadece küfür mü öğrettiler size hazırlıkta?
-
yok hazırlıkta pek bişiy öğrenemedim.belli olmuyormu zaten yazdıklarımdan?küfürleride kendi çabamla öğrendim.*iç e küfür diyorsan.....okulda küfür öğretilmiyceğini sende biliyorsun ama saçmalıyayım demişsin herhalde.olsun napalım.....
-
aga rasım sen nıye...nıkını fuck yapmadın lan daha ıyı olurdu...(ben cıddıyım)
-
bı de bı ara su antı metallıca cılıgınada son versen ıyı olur..bıktık
-
yeni mastır gelsin aga
harbi son vercem şu anti-mitalika işine.ama bi load daha gelirse kökten silcem onları.bir fanlarını daha kaybetmiş olcaklar:Dlars çokta zikliyoya fanlarını:P
-
yok sadece piçe demiyorum fuckin' falan da var
ya evet saçmalayım dedim ciddi ciddi konuşçak adam olmayınca karşında...
-
sende harbi sorun var galiba biraz.lan bizmi tutupta seni zorla bizle konuş diyoruz.git kiminle konuşursan konuş.sen kesin kızsındır.o yüzden kabalaşmıyim şimdi.sen ciddi ciddi konuşçak birilerini bul hadi bakalım bol şans.....
-
hehe
hehe
hehe
zevkle...