Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bi bakın şuraya;

• BOY ON DI EDGE • 25 Ocak 2006 10:52 • #492865
    http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2004/aralik/21/g07.html

Nelerle uğraşıyor bu millet yazık.
  • da hui • 25 Ocak 2006 12:06 • #492870
    Michael Jackson… Beatles… Madonna
    rock????? "satanizm propagandası"?????

Yok artık, ebesinin **ı
  • da hui • 25 Ocak 2006 14:09 • #492881
    Ama stairway to heaven olayı doğru gibi... Az önce bizzat kendim ters çevirip denedim
  • Nofx • 25 Ocak 2006 15:57 • #492893
    Puahhaha...Hakkaten hade metal gruplarının satanist denilmesi falan çok alışılageldik bir durum.Led Zeppelin gibi rock tarihinin babası olduğu herkesçe kabullenilmiş olan bir grubun böyle suçlanması yazık.?? Birde kriterleride şunu şurdan çıkart böl bak bunlar satanist cinsinden..Ehh onlarda haklı adamlar dini kitapalarda bile şifre buluyo..isteyen burun kıllarında bile mana çıkartabilir..
  • gokcen • 25 Ocak 2006 16:27 • #492898
    There were voices down the corridor, thought I heard them say, welcome to the Hotel California." (Duyduğum sesler koridorun derinliklerinden geliyordu, onlara Hotel California'ya hoşgeldiniz de.) Oteline gelen konuklara güleryüzle hoşgeldin demek her işletmecinin en doğal görevi elbette:)
    kopardı lakin genede inanırım,doğrudur...tersten dinleyince bi moka benzemiyo bu şarkılar zaten,düzünü tercih ederim
  • KrİsTaLGiTaR • 25 Ocak 2006 16:28 • #492899
    neye dayanarak bu kadar emin konuşuyosun tamam led zeppelin rock tarihinin babası olabilir ama nerden biliosun böyle bişiyin olmucanı. yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyodu galiba :) bu haber doğru ya da yanlış yorum yapamam ama sırf seviosun, dinliosun diye böyle bi yorum yapamazsın bence. sen led zeppellin hakkında çok şey biliyo olabilirsin ama ya senin bildiklerin hiç bişise. birde böyle düşün istersen.
  • Nofx • 25 Ocak 2006 16:36 • #492901
    arkadaşım ben led zeppelin fanı değilem, hakkında da çok şey bildiğimi savunmuyorum.!!!Yani şahsen ben inanmak ve inanmamayı anlatmadım..Led Zeppelin kesinlikle satanist değildirde demedim..Böyle gruplara kolay pok atılmaması gerektiğini savunuyorum...Bu tip şeyleri okuyan anne babalar çocuklarını rock müzikten arındırmaya çalışmazmı??Böyle insanlar yokmu??

sen led zeppellin hakkında çok şey biliyo olabilirsin ama ya senin bildiklerin hiç bişise

:)))
  • KrİsTaLGiTaR • 25 Ocak 2006 16:44 • #492902
    haklısın böyle anne babalar vardır ama bana biraz savunuyomuşsun gibi geldi. neyseee :)
  • NefesAL • 25 Ocak 2006 17:34 • #492903
    üfff
  • dazednconfused • 25 Ocak 2006 18:09 • #492905
    Eagles grubunun dinleyenlerin bir türlü tadına doyamadıkları, geniş kitleleri her dem mest eden bu parçasının bir dizesi aynen şöyle: "There were voices down the corridor, thought I heard them say, welcome to the Hotel California." (Duyduğum sesler koridorun derinliklerinden geliyordu, onlara Hotel California'ya hoşgeldiniz de.) Oteline gelen konuklara güleryüzle hoşgeldin demek her işletmecinin en doğal görevi elbette, ancak bu bölümü tersten dinlediğinizde "Yeah Satan, he organized his own religion" (Yaşasın şeytan, o kendi dinini kurdu) diye başlayan ve şeytana bağlılığı yücelterek sürüp giden bir bölüm duyuyorsanız, o zaman işler bir parça değişecektir.

Üşenmedim, bu kısmı buldum, "Yeah Satan, he organized his own religion" kısmını tersine çevirdim.Yok ama öyle bişey.Andırıyo sanki ama, bu kuş beyinli herifler sırf bu kelimelerin söylendiğini kendilerine ve insanlara inandırmak için benden daha az üşenip bu şarkıları didik didik etmişler ve böyle bir şey olduğunu zannetmişler.
    Daha hayırlı şeylerle uğraşsalar da bi halta yarasa...

http://rapidshare.de/files/11805352/5.mp3.html