Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bi bakın şuraya;

• dexter_holland • 25 Ocak 2006 18:16 • #492906
    Anlamadığım şey şu. Diyelim bütün bu adı geçen gruplar satanist. Gerçekten de özellikle, bilerek şarkı sözlerinin tersini böyle yazıyorlar. Peki ama bu ne işlerine yarayacak? Adamlar tersten dinleyip "haydee satanist olduk" mu diyecekler? Akıl var, mantık var. Eğer gerçekten satanist olsalardı şarkılarında bunu çok daha açık bir şekilde belirtebilirlerdi, kimi metal gruplarının yaptığı gibi.
    Ya da, eğer şeytanı "tersten" yüceltiyorlarsa kime ne? Bu onların inancı sonuçta. Biz Müslümanız ve sadece müziğinden hoşlanıyoruz. Bunda bir sorun yok. Bu tür haberleri okuyup sinirlerinizi bozmanıza da gerek yok.
  • Ayrton Senna • 25 Ocak 2006 20:37 • #492919
    Flaş flaş flaş...
    İbrahim Tatlıses Satanist...
    Türk müziğinin kilometre taşlarından ibrahim tatlıses in artık albüm yapmama kararı almasının asıl nedeni albümlerinde seslendirdiği şarkı sayısının 666 ya ulaşması... Sabuha şarkısını 13. saniyesinden başlatıp, ikinci bir kanaldan tek tek i 13. tek ten ters çaldırmaya başladığımızda karşımıza "Satanistim ulan var mı ? Sizide yapmak istiyorum." cümleleri çıktı...

Tamamen espri amaçlıdır.. Gerçeklik payı yoktur.. İbrahim Tatlıses sevdiğimiz bir sanatçımızdır... Led Zeppelin kadar olmasada... Dinlemesemde... :p
  • Noryth Aquanum • 25 Ocak 2006 21:10 • #492921
    Robert Plant'in imajına hastayız.
    Islak odunla dövmek istiyorum bu tür haber yapanları.
  • berry88 • 25 Ocak 2006 21:15 • #492923
    lan adamlar resmen provokasyon yapıyorlar yaa

amaaan boşverin ben dinliyorum şimdi hotel california...
    hehehee ama güldüm yani..

yalnız yazan gazete yeni şafak(!)
  • hiyerrapol • 25 Ocak 2006 21:23 • #492924
    orda yazanların hepsi doğru aslında.

Alistair Crowley who founded the
    satanic church said in his book Magic 'learn to speak backwards learn to write backwards, learn to play
    records backwards..'

bu yukarıda yazdığım ingilizce metin uydurma bi şey değil. satanik kliseyi kuran alistair crowley nin Magic (büyü) kitabında tersten konuşmayı öğren, tersten yazmayı öğren, tersten kayıtları çalmayı öğren dediği yazıyor. tam çevirememiş olabilirim.

crowley nin adının o sitede de geçiyor olması lazım.

benim düşüncem; satanist grupların bu tür herkesin dinlediği gruplar olması onların daha geniş kitlelere hitap etmesi. bu şekilde daha çok insanlara ulaşıyorlar.
  • hiyerrapol • 25 Ocak 2006 21:26 • #492925
    http://jeffmilner.com/backmasking.htm

burda birkaç örnek daha var. benim en çok dikkatimi çeken beatles ın şarkısı oldu.
  • grungeforever • 26 Ocak 2006 00:42 • #492957
    Hristiyanlık propagandası yapsalar daha mı iyiydi yani?Bülent Ersoy un Allah Allah Gülüm adlı şarkısını tersten dinledim,bi anlam çıkaramadım ama uğraşırsam çıkarırım.
  • hiyerrapol • 26 Ocak 2006 01:37 • #492963
    hiçbi din propagandasının müzik üzerinden yapılmasını savunmuyorum. ama kitlelere ulaşabilmenin en kolay yoludur müzik. farkında olmadan biçok görüşü beynine rahatça işleyebilirler. bununla ilgili yapılmış biçok araştırma var.

mantıklı bulmak ya da bulmamak size kalmış. düzgün siteler üzerinden backmasking tekniğini iyice öğrenin derim ben. o zaman iş daha da farklı oluyo.
  • lethalaero • 26 Ocak 2006 02:53 • #492967
    ya ne kadar uzattınız ya. metallica am i evil'e de bok atmış zaten adamlar sinir oldm yani :) diyelim ki satanist veya ateist budist her ne boxa işte. ya ne olursa olsun dinlerim bunları. beni müziği ilgilendirir. tersi değil doğrusu :))) takılmayın böyle şeylere yani. kaan tangöze'yle harun tekin'e de ateist diyorlar ve bu beni hiç ilgilendirmiyo. mor ve ötesi pek dinlemem ama duman hastasıyım.
  • mkcervy • 6 Şubat 2006 03:29 • #493591
    "Back-masking" tekniğinin uygulanışı
    bak bak bak
    Kimler yok ki bu karanlık âlemde!
    hadi canım yuh!!
    Felaketler dizisiyle sarsıldılar
    ohaa tabi yaa allahın sopası yok
    Led Zeppelin'den satanist şarkıların en azılısı
    e çüşşş artık
    ---
    çok eğlendim cidden...bunu kim koydusa sağolsun var olsun...niohahahaha!