-
ibo:ve erkin dede geliyor
erkin baba: madme herkes bir itiraf yapıyor bende yapıcam
siz arabesk yapıyorsunuz ben rock yapıyorum benim müziğimde bass var davul var org var hatta ıkınci bir elektrogitar var. size kötüsünüz demiyorum ama formatlarımız farklı benide buraya sıksık çağırıyorsunuz artık çağırmayın çünkü ben burda sıkılıyorum.
ibo(bozulduğunu belli etmeyerek):o zmana birdahakine bu saydıklarınla birlikte gel.
erkin baba:(güler)
ve reklam girdi.
reklamın ardından erkin baba önce ankara rüzgarını söyledi bir solo attı ve estarabimi söyledi tabi bu arada konuklardan ferdi tayfur ve emre altuğ izledi ibo ve yandaki aptal kızlar ise malum davranışlarına devam etti.bi ara davulcu ağzını ayırdı erkin babanın solosuna devam ederken ibo davulu eline aldı erkin baba ritmi hızlandırdı baktı ibo yetişemiyor müziği bitirdi ve studyoyu terk etti.program hıcbırsey olmamış gibi devam etti.
Helal olsun Erkin baba gerçek müziğin en olduğunu gösterdin lafım yok ibo ve ferdi tayfurda sanatçı olabilir ama erkin babayıda sık sık oraya çıakrması yanlış.
-
erkin koray turk rockının babası oldugunu bi kez daha gosteriyor
-
sevmiyorum erkini..o ne ya..rock mı arabes k mi..saçmalık resmen..
-
Zaten Ibo'dan baska türlü davranmasI beklenilemezdi. Iyi bir yorumcu olabilir ama nerede ne konusacagnI bilmiyor ne yazIk ki. Ve bu da tabii kültür ekiskliginden kaynaklanIyor. Bence de Erkin Baba herzamanki gibi kendine yakIsanI yapmIs... Helal olsun... :)
-
erkin korayin orda isine.kadinin sesi cagirsa gitcek mi?
-
arkadaşım ibo bu ülkede istediğini çıkarır programına adam sıkıştırıyor resmen herkesi ya
-
vay bee çok iyi demiş...
kimseyi incitmeden kırmadan...
takdir ettim Baba'yı....
-
bi de zorla olmaz bu isler.
cikcaksin dedim sac ektircem ben sana.falan.
-
ne oldum delisi...bence de ne işi var öyle dolu bir sanatçının öyle boş bir venn şemasının programında..
-
çok merak eedıyorum o ıbonun programını ızlemeye studyoya gelen abeci kız grubu erkın babanın solosunda naptılar yıne kalkıp aynı anda gobek attılarsa benım yasamamın bı anlamı kalmadı ayrıca hep arkadaslarla hayalını kurduumuz şey slipknot ın ibo şhowa katılması ve o,ıbonun onu nası sahneye davet etıği veeeeeeeeeeeeeeee silipnat geliuuuuuuuur hey sappi sappi before ı gorgeeeeeeeeeeeeeeeet