Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Erkin baba İbo'yu feci bozdu

• hiyerrapol • 7 Şubat 2006 13:57 • #493640
    bu adam eskiden tek tük programa çıkıyodu hatta çıktığı programda televizyonlarda boy göstermenin yanlış olduğunu söylüyodu. bi diğeri dikkat ettiyseniz erkin korayın o gün kafası gayet yerindeydi. o şekilde oraya çıkıp sonra ona buna laf sokmak ibrahim tatlıses denen adamın konuşma şeklinden bile daha beter.
  • karakızıl • 7 Şubat 2006 15:29 • #493642
    yapmayın arkadaşlar
    erkin bunadı. babalığı dedeliği kalmadı. milliyetçi abudik gubidik bişe oldu.
    madem ki orada bulunmak istemiyo gitmeseydi.
    herif magazin malı güllü dallı bişe oldu.
    herkes eninde sonunda cozutuyo. bu ne yawwwwwwww
  • frock • 9 Şubat 2006 09:04 • #493684
    Erkin Koray'ı canlı olarak izleme şansı bulduğum için hâlâ mutluyum.. ve arada Tv'de kendisiyle sohbet eden ve görüşlerini almak isteyen programcılara verdiği cevapları duyduğumda cevapları verirken özellikle kimseyi incitmemeye çalışması çok hoştu.. fakat bir olay duydum ki, keşke haklı olsaydı dedim..
    Rock festivallerinden birinde kendisinden önce sahne alacak çok sevdiğim çok değerli bir grubun sahneye çıkmasını engelleyerek tek başıma çıkmak istediğini söylemiş ve yapmış.. keşke bir sebebi olsaydı..
  • nazmiyyeaah • 9 Şubat 2006 11:14 • #493685
    erkin baba değil de erkin dede...
    bak bu doğru dostum.

sorun ibo'nun onu oraya davet etmesinde değil. erkin koray'ın oraya gitmesinde. adam kapısına polis mi dayıyor, programıma çıkıcaksın ulan diye :))))

tercih meselesi. çıkarmayın değil, davet etmeyin demesi gerekir.

saçmalık üstüne saçmalık...

(bi son olarak: eşşşek hoşaftan ne anlar?)
  • temperamental • 9 Şubat 2006 11:50 • #493686
    bence nezaketen çıkmıştır....

çıkmadan da bir iki tartışma olduysa o yüzden sahnede bu tavrı göstermiştir...

o adam küfür etse bile bi bildiği vardır :)
  • hesil • 10 Şubat 2006 19:38 • #493725
    ibo nun şovuna çıkacak kadar bi insan düşmemeli seviyesinden...
  • psycho_cat • 17 Mart 2006 11:07 • #495485
    jim morrisondan esinlenip yazdigi bariz acik olan cok sarkisi var..tamam cok costuk sarkilariyla tüm albümlerini alacak kadar sevdim ama yokluk aninda iyiydi pentagram gibi gruplarincikmasiyla bitme noktasina geldi ve suan ibo showa cikacak kadar caresiz kalmis durumda. ve dedigi laf cok sacma "beni buraya cagirmayin" kimse kimseyi zorlayamaz e cikma ozaman.
  • realmaster • 17 Mart 2006 11:23 • #495487
    rock müziğin babası mı?

ya ben bişi sölicem şikayetçiyim kardeşim herkes elektro gitar çalınan her müziği rock zannediyor. erkin baba iyi çalıyor olabilir ama yaptığı müziğin orhan gencebaydan farkı elektro gitar ile yapılıyor olması. yapmayın arkadaşlar neydi ki ne bekliyorsunuz adamdan çıkıcak tabi iboya müzik yaptığını zanneden herkes çıkmıyormu?
  • JimiExperience • 17 Mart 2006 19:36 • #495508
    Erkin koray açlıktan ölmemek için ibo'nun programına çıkıyor bu birincisi.ikincisi erkin baba dediğiniz adam solo falan atmadı o programda berbat etti o yüzden müzik kesildi bu ikincisi.sonuncusu ise erkin baba dediğiniz adamın kendina ait bestesi yoktur.çöpçüler parçasını bile başkasından almıştır.araştıran bulur.

saygılar.erkin baba dediğiniz adamdan,bu sitede gitarın g'sinden anlamıyor dediğiniz adam bile daha iyi solo atar bunuda belirtmeden geçemem.gerçekler darılmak kırılmak yok yani.
  • wirtioz • 17 Mart 2006 23:23 • #495514
    ohaaaaaaaa!!!!erkin baba dedikleri adam cok abartılcak kadar iyi bi adam degil sadece ilklerin adamı olması ona bi ayrıcalık weriyor.ayrıca bu solo atma olayıda cok sacma olmus bence bilmıyorum gün ola harman ola albümünü dinledin mi ama orda hem kendi besteleri var hemde hoş soloları var.yani sozün özü bu adam cok abartılcak bi adamda degil cok kotülencek yerdenyere vurulcak bi adamda degil...