-
hadi bakim... ilk konserim metallica konseriydi... iyi baslangıç dimi.. sizin listede kim var...
-
gülhane konserine gitmiştim :D
şimdilerde varmı bilmiyorum
o zamanlar beleş idi
zate konser diyede gitmemiştim o zamanlar bebe zamanlarımız
var idi bi manitamız
ailesinden kaçacaktı gülhanede buluşacaktık
ama o kalabalıkta ben kendimi kaybettim hatunu nasıl bulayım
bulamayınca kıçımıza baka baka eve döndük
ama en kötüsü bindiğim her arabanın arkasında belediyenin o zamanlarki meşhur afişi benimle dalga geçer gibi bana bakıyordu
üzerinde kocaman harfler ile yazan şu idi : GÜLHANE DE BULUŞALIM
-
kafile halinde volkan konak konserine gitmiştik biz.
çünkü...
kendisi...
benim...
nayır söyleyemiyciym.
-
son nefesindemi açıklayacaksın
-
Ben küçükkene, tabi o zamanlar Ankara'da yaşıyorduk biz işte. Neyse işte sorna babacım geldi işte bilet almış, konser bileti, senfoni orkestrası işte. Kadının biri çıkıp Lizst falan çaldı piyanoda. Süper konserdi. O gün bugündür ben de böyle çok severim müzik, klasik müzik felan yani...
-
ben bi zamanlar küçüktüm demiş Ali POYRAZOĞLU oyununda
küçükken olan bişe unutulmuyor galiba
-
ya arkadaşlar bakın konser diyiyorum tiyatro filan değil... ya ilk gittiğiniz rock metal konseri...
-
şey ben bi de şeyin konserine gittim neydi yaa mine çayıroğlu mu ya yok o diğil. ya hani var ya çocunu babası almış sonra ilaç içmiş aramış abisinin dudaklarında böyle beyaz beyaz şeyler vardı mektubu okurken bi yalamadı adam dudaklarını yani çüş dedim ben de ama sonra aldı çocunu ben dedim gitse serap ezgüye intaara gerek kalmazdı ama adını çıkaramadım.
-
bende bi tek kibariyenin başına gelir sanırdım bunlar.
hakkaten kim bu anlattığın şahıs ?
-
adını çıkardımmı şerefsizim söyliycem çıkaramıyorum. heh çıkardım la çıkardım pınar dilşeker... ohhh.. rahatladım