-
ya ilk gittiğim değil de gidemediğim için azap çektiğim konser mayhem izmir. herhalde gitseydim de giremezdim:P
-
Ya tamam anladım... Bu garajdaki çoğu kişi pasif dinleyici... sadece bilgisyar basında cd dinliyoruz galiba.. bu bile ayrı bir baslık olmalı..
-
Niye?Her konsere giden bunu senin forumunda ilan etmek zorunda mı?
-
grangforvet takdir ve şayan ettim seni :)
-
ben de. bu ne mallıktır ya! metal konserine gidip ona buna çarpıp (pogo oluyor bu galiba) hayvan gibi böğürünce mi aktif dinleyici oluyoruz. Sağol canım ben yerimde oturup, müzisyene eşlik etmeden klasik müzik konserime giderim, senin deyişinle pasif dinleyici olurum ama mutlu olurum. Bu arada kimse tiyatrodan bahsetmemişken tiyatro falan demen ise saçççççmalık.
-
''aktif dinleyici'' konsere gidince mi olunuyomuş. şimdi ben konsere gitmesem; adamların konser kayıtlarını alıp dinlesem evde olma mı? belki ben körüm??? aslında sağır da olabilirdim. bak o zaman belki pasif olabilirdim.
-
takdir,şayan ve de forvet oldum.
-
Bakın dinleyici diyorum. Sizin ne kadar iyi bir müziksever olduğunuza laf atmıyorum. Eminim aranızda benden çok daha fazla bilgisi ve kendine bu müziğe veren vardır.
Aktif diyorum. Yani hareket halinde, direk ilişkide yani canlı bir faaliyetin parçası olmuş durumda. Buna zıttı tahmin edersiniz pasif oluyor...
Bunca insanın konserlerle ilgilenmemesi sasırttı beni. Bunun hakkında yorum yapmamda serbestim elaleme "mal" diye laf yetiştirmediğim sürece. Zaten bu yüzden forum kurulmus düsüncelerimizi paylasalım diye...
Ayrıca beğenmiyorsanız cevap yazmazsınız. Yazarkende seviyeli olursunuz. Benim tepkilerinize karsı su anda yaptıgım gibi...
-
Bak 'seviyeli' arkadaş,müzikseverliğimize laf atıldı diyen olmadı,müzikseverliğim hakkında bilgin varsa atabilirsin de.Fazla cevap gelmemiş olmasının forum ahalisinin 'canlı bir faaliyetin parçası olmamış' olduğu anlamına gelmediğini söyledim.
-
ben ilk çok küçükken küçüktüm o zamanlar annemle annemin arkadaşlarının grubunun konserine gitmiştim. adını yazmadım kabul olur mu ? Hem yazsam noolcak ? anket flan mı yapılacak 100 kişinin 1 tanesi demek ki şunu dinlemiş vay beeee şeklinde..
Adını yazmadım ya şimdi ne atıp tutarlar kimm bilir kimin konseri şuna bakk amaaann diye:)
hadi ben attım siz de tutun