Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MetallicA studyoda.Belkıde turkıyede

• grungeforever • 2 Mart 2006 23:06 • #494763
    'öngörü'lü yaklaşmak iyi değildir arkadaşlar.
  • -TormentoR- • 3 Mart 2006 09:50 • #494772
    ne öngörüsü lan manyakmısınız siz :D dinledikte yorum yaptık. bok gibi albüm öngörüsü mü var bunun. alakaya gel.
  • _one_ • 3 Mart 2006 13:42 • #494778
    evet dostum ben sahsen gelırlerse gıtarımı ve amfımı satmayı ustunede bıraz calısıp para topşamayı planlıyorum.yeterkı gelsınler
  • MaLKoCH • 3 Mart 2006 19:28 • #494782
    Ya kardeşim öngörü ne demek ya ön yargı olmasın o. Çok güldüm doğrusu.
  • da hui • 3 Mart 2006 20:15 • #494785
    st.angerdan daha iğrenç bir albüm çıkarsa şaşırmayın
    Yok artık, özellikle kassalar da yapamazlar herhalde :D
  • Mad_Slayer • 4 Mart 2006 01:13 • #494799
    öncelikle şunu diyorum, bi grubun ciddi konsept değiştirmesi eski fanlarını hayal kırıklığına uğratır, orta okul,lise yıllarını kill'em all dan black albüme kadar olan albümleri dinleyerek geçirmiş biri nası olurda st.anger gibi abidik gubidik bi albümü beğenebilir.. thrash-heavy metal kökenli bi grup nasıl olurda boyle saçma salak alakasız bi albüm yapar? frantic ile hit the lights'ı arka arkaya dinleyin ve farkı görün, sözleride okuyun...

edit: umarım yeni albüm biraz daha black albümünü anımsatır, metallica artık benim için öldü ama kendini düştüğü sefil çukurdan çıkarabilirse belki hala saygı duyabilirim şimdiki hallerine..
  • davidsylveria • 4 Mart 2006 12:10 • #494829
    yaaa metallica 20 senelık belkı daha fazla yıldır mukml muzık yapan bı grup her grubun kotu donemı olur st anger kotu bı album değıl metallicaya gore kotü bı album yanı metallıca sadece kendısıyle yarışır kotusuylede ıyısıylede ve türkıye ye gelirse kıll em dekı performansını bekleyemessınız o adamları hıç bişey çalmasa bıle gıdıp gormek ısterım unutmayın kı gelmış geçmış en ıyı trash metal grubu efsaneyı gormek yeter neler yaptığını geçmışte gorduk kendılerını gormek yeter
  • Noryth Aquanum • 4 Mart 2006 18:47 • #494841
    Gelirlerse giderim , St. Anger'dan çalınan her şarkı için James'e yumurta atarım.
  • Highree-ChRcK • 4 Mart 2006 20:12 • #494844
    metallica hakkında senden çok şey bildiime eminim tekrar tekrar sölüyorum metallica dewri bitti james kirk lars hepsi bitti artık bunu kabul edin
  • Mad_Slayer • 4 Mart 2006 22:34 • #494847
    ahaha güzel laf abi bende atarım valla ama albüm promosyonunu yapmak için illaki çalıcaklar ne yazıkki :/