-
dostum metallicayı turkıyeye ahmet san mı getırdı?
-
gelirlerse bizim muhtemelen alt grup olacağımız grup yanlız alt gruplara iyi davranmıyor halkımız:):)
-
şaka yaptım he bu arada belli olmaz millet ciddiye neyin alır:)
-
metallica nın basçısı değişti diyen kim?www.metallica.com da stüdyo çalışmalarını görün.bas çalan rob...
-
Bu ne ezikliktir anlayamadım.Lafa bakar mısın Metallica olsun çamurdan olsun.Ezikliği bu kadarda kendinize sindirmeyin.İşte bundan dolayı bizde belkide pek işe yarar bi grup yok.Kaliteli müzik çıkmıyor.Önemli olan onları buraya gelmesi değil sizin Türk adıyla bişeyler başarmanız.Ama siz ayagınıza converce üstünüze metallica t-shirtu giyerek kendinizi birşey sanıyorsunuz.Bunun adına ben bişey bilmiyorum denir.Vitrindedki mankenlerden farkınız yok. Hepiniz yanlızca şekli var.:( Gidince düzgün bir iş başarın ve kendiniz olun.
-
arkadaşım haklı bırakın sacma sapan işleri bari adam akıllı muhabbetler olsun metallica turkiyedeymiş hah... sizi gibi geri kafalıların yuzunden metallica turkiyeye 1 kere geldi... lutfen geri kafalılık yapmayın ilerleyin...
-
2 kere geldiler diye biliyorum ben gerçi...
93 - İnönü
96 - Sami Yen
-
gelirler inşallah da st.anger dan çalmazlar, tek dileğim..
-
yanılıyorsun dostum ilk konser 93 teydi dogru ama ikinci konser haziran 1999 daydı o zaman aptallığıma bileti saklayamadım ama sırf konsere gidecem diye mcdonaldsa ise girmiştim ve sigorta tarihim bile haziran 1999...hatta ön grup olarak kurban ve tarkanın bir sarkısnı diyen salak bir grup çıkmıs ve yuhlanmıstı...sanıyorum bilet fiyatı 15 milyon filandı simdiki parayla bile oldukça yüksekki o zaman düsünün...
-
1-Metallica oyle buyuk bi grupturki metallica olsun camurdan olsun kelimesi son derece guzel bi kelimedir,eziklik degil edebiyatın ta kendisidir bu.
2-Converce Metallica t-shirti giyen insanlardan biri de benim,gayette memnunum hayatımdan podyumda ki bir manken degilim olmak icin sizin gibi davranıp metallicaya camur atıp muzik kulturunuzun ne kadar basit hatta yeni yeni ogrenmeye baslamıs olmam gerekmeydi.
3-Arkadasını destekleyen bu arkadas daha metallica nın kac kere ulkemize geldigini bilmiyor.Sonra da bu geri kafalılar yuzunden gelmiyor diyor.Tam tersine gelmiyorsa sizin yuzunuzden gelmiyor,fuel calarken bu sarkı kimin sarkısı diyen tipler yuzunden gelmiyor.(kkero adli arkadasla bi anımız vardi da :) he bire bu iki adam daha 1 ay once gitara baslamis rap filan dinleyen adamlar.kkero f....system lutfen sizi gitarogrenmeyecalisiyorum nokta com a alalım :)