Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

hollenthon un ezana yaptığı cover...

• CaFeiN • 6 Mart 2006 13:09 • #494926
    Hoş olmamış hatta saygısızlık olarak da görebiliriz.
  • nazmiyyeaah • 6 Mart 2006 14:51 • #494929
    müzikal anlamda başarısız bir çalışma. elektronik akıma şüpheyle bakmak lazım.

bir müslüman olarak da kulağımı tırmaladı zaten.

elektronik müzik ne zaman işe yarar ve kalıcı birşey yaptıki bugüne dek.
    ezanı aklı sıra cover yapmış, bununla da extacy gençliği kafa yapıp eğlenecek... ne günler yaşıyoruz ulan!
  • FeelTheBass • 6 Mart 2006 17:18 • #494935
    arkadaslar Skunk anensie nin tomatolu albumunde ilk sarkı hit sarkının basında da ezan vardır. Ama efektlerden pek biş anlasılmıyor. Ayrıca the the diye bir grup ta ezan sesi kullanmıs daha once. sanırım albumun adı mindbomb du...ya da grubun adı bu idi...
  • düşyılmaz • 6 Mart 2006 18:54 • #494938
    dinleyemedim ama, bu , ezanın namesi hep hoş gelmiştir kulağıma, saygızı maygısız demiş yukarda biri, şarkıda daşga geçmiyor, eğlenmiyor, zibidilik yapmıyorsa saygısızlık falan yok, her kesşn bildiği sevsiği becerdiği kadar müzik kendine.
    ben de yaparım bir gün aklımda ki enstrüman düzenini yakalayıp halledersem.
    saygı başka iş..
  • WhoKilledBambi • 6 Mart 2006 19:04 • #494940
    evet kesinlikle saygısızlık söz konusu değil..grup albümde her din için böyle müzikler yapmış..örneğin kilise müziği de var..ve şarkılarda alay etme de söz konusu değil...
  • dilek • 6 Mart 2006 19:29 • #494942
    isminden emin olamadım ama sanırım orphaned land - ocean land parçasının sonunda da ezan var. Ve melodik olarak gayet hoştu bence..
    anlaşılan birçok parçada kullanılmış ezan. bahsi geçeni dinlemedim ama.. dinleyim :)
  • death_glory • 7 Mart 2006 00:23 • #494958
    dinlemeye gerek bile yok bence. ne amaçla olursa olsun; kendi dinine bile ait olmayan; ve başkalarınca kutsal sayılan materyalleri bu gibi amaçlara alet etmek kesinlikle saygısızlıktır. COVER. zaten saygısızlık olan bu. tecavüz diğil de nedir? gerçi zekeriya beyaz hocam daha iyi bilir. danışmak lazım.
  • See Can Me War • 7 Mart 2006 03:02 • #494966
    mahsun kırmızı gulunde de ezan var :D
  • mkcervy • 7 Mart 2006 08:02 • #494968
    dinlemeye gerek bile yok bence. ne amaçla olursa olsun; kendi dinine bile ait olmayan; ve başkalarınca kutsal sayılan materyalleri bu gibi amaçlara alet etmek kesinlikle saygısızlıktır.

çok kesin kuralların var...
  • Diane • 7 Mart 2006 21:17 • #494990
    bunun dinle, dine saygısızlıkla ilgisi yok yaratıcılıkla ve kalıpları yıkmakla ilgisi var, müzikten bahsediyoruz, sanattan. böyle bi konuda yasak da ne demek???!!!!!!!!!!!!üstelik daha dinlemeden yorum yapmışsın