Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

melankoli diyince akla gelen gruplar?

• grungeforever • 11 Mart 2006 00:11 • #495144
    tamam ben de anatema sevmem de...Trash grupları haksızlığa boyun eğmemiş de ne yapmış?Albüm fotoğrafları için kuşandıkları kılıçlarını çekip sefer mi eylemişler küffar üzerine?Peki her gün servetlerine servet eklememişler mi?150 odalı malikanelerinde ihtiyacının çok üzerinde tüketerek gıdasızlıktan ölen çocuğun hakkına geçmemişler mi?Sahnede gördüğümüz sadece bir şovdur,o adamların çoğunun yaşam tarzı pop starları gibidir,onlardan farkları yaptıkları müziğin kalite farkından öteye geç(e)mez.
  • -TormentoR- • 11 Mart 2006 00:50 • #495145
    siz sadece salaksınız. müzik yapıyorsun ve para elbette kazanacaksın. yok ben bunu beleşe yapiim.. ahh bu da beleşe olsun.. 25 senelik bi thrash grubu elbette çok paralı olması çok normal. Ben kendi fikrimi söedim metalci adam ve rocker adam acıyı kabullenemz SAVAŞIR dedim! Acıdan kaçar demedim. Yani sadece bi bok bilmediğinizi söyliiim ve susun. Sölediklerimle açıkladıkalrının alakası yok yani.

Anathema yüzsüzlüğün allahını yapıyordur.Bıktırdıalr artık. O kabuk suratlıalr geleceğine ne grupalr gelebilir. Oganizatörlerin harcadığı emğe sizin verdiğiniz boş paralara yazık kardeşim! Uyanın biraz a.q.
  • ever-frost • 11 Mart 2006 02:08 • #495152
    sentenced anathema uçuk gelebilir ama dismemberin bi albumu de geliyo
  • skür • 11 Mart 2006 11:26 • #495159
    kesinlikle anathema
  • grungeforever • 11 Mart 2006 12:10 • #495161
    Bende nası savaştıklarını sordum.Para kazanmasın da demiyorum,müziğini dinlerim ama 'bak adamım nası da haksızlıklara baş kaldırıyo helal be' diye de gezmem ortalıkta.Benim hiç bi şey bilmediğimi de bilgisayarının başında anlayabildiysen de helal olsun derim.
  • 2ve4 • 11 Mart 2006 20:58 • #495184
    lan bende bunu anlamam bi tane türk gurup adı yazan yok. o kadar cahilmisiniz lan. büssürü türk gurup var piyasada. mesela ne biliym bu başlığa yazılabilecek kesmeşeker var, deli gömleği var.
    iyice endüstriyelleşmiş anasını satiym müzik. marka olmuş şeylerden başka bişey dinleyen adam yok piyasada.
  • -TormentoR- • 11 Mart 2006 21:12 • #495185
    Sen git biraz kreator dinle. Sora gel anlattığımı anlamışmısın,anlamamışmısın. tamam mı arkadaşım? bi bok bilmediğinden kastım bu işte.
  • grungeforever • 11 Mart 2006 21:20 • #495186
    Hala ne şekilde savaştıklarını anlamış değilim.Merak etme kreatoru bi tek sen dinlemiyosun.
  • silent_peace • 11 Mart 2006 21:55 • #495187
    "hayat... bir kez daha bana ihanet etti
    kabullenmeliyim bazı seylerin asla degismeyecegini
    dar fikirlerinizin ızdırabımı büyütmesine izin verdim
    ve koparıldı benden tıpkı kimyevi bir bağımlılık gibi..."

Biz salağız sen akıllısın biz bi bok bilmiyoruz. Madem artık Susalım...:)
    (Bu nasıl bi tartışma şekli yaaa!!!!)
  • temperamental • 12 Mart 2006 22:33 • #495262
    ICED EARTH

türklerin alayı nerdeyse melankoli yapıyo sözlere bakarsak ama arabekse kaçan da var