Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

melankoli diyince akla gelen gruplar?

• punk_and_halay • 13 Mart 2006 13:14 • #495281
    spice girls
  • -TormentoR- • 13 Mart 2006 13:23 • #495283
    Senin gibi bi odun için yormiiim ben kendimi. Hala anlamadıysan başka türlü sokamam ben senin o kas kafana üzgünüm. sen nirvana falan devam yorma bile bunlara kafanı..Thrash sübiş müziği değil çünkü anlayana.
  • -TormentoR- • 13 Mart 2006 13:25 • #495284
    Benim sölediklerimle senin saçmaladıkların arasında dağlar var. Yani bildiğini ötüyorsun o yüzden salak dedim. Ağır oldu galiba haklısın. Bu işi müzik çatışmasına dönerse olacağı budur.Acıyı kabullenmek falan. ulan ben öyle bi şey yazdım mı? yauww valla bi git açıl.. hatta uzaklaş yaa..
  • silent_peace • 13 Mart 2006 15:15 • #495286
    metalci adam acıyı kabul etmez abi.

BUnu sen yazmadın mı? Algılamakta problemler yaşıyosun anlaşılan.
    Sanki müzik çatışmasına döken benim.
    Sen altına bez bağlarken biz trash dinliyoduk. Hala daha sokak ağzıyla boş boş yazmaya çalışıyosun. Bana bi gram bilgi versen yine hazmedicem yazdıklarını ama bişeyler öğrenemeyeceğim ortada daha fazla uzatmanın bir yararı yok.
    Bütün yeni yetmeler senin gibiyse yandık vallaha.
    Neyse başka cevap yazmayacağım.
  • -TormentoR- • 13 Mart 2006 16:10 • #495289
    26 yaşında boş kafalı bi gerzek! ahah.. yıllar sana bi şey katmamış yazık. Yeni yetme dediğin herif seni bi taraffıyla oynatır merak etme. Anathema! Hepsini s*kiiim.. hepsini!
  • mörwö • 13 Mart 2006 16:49 • #495291
    anathema,iced earth
  • Patrin • 13 Mart 2006 20:40 • #495295
    pek melankolik denilemez belki ama sarkiyi her dinledigimde icim bi garip oluyo...
    joan osbourne - one of us
  • ThErİoN • 13 Mart 2006 23:26 • #495307
    enteresan, bu sitede o kadar çok seveni, dinleyeni varmış gibi gözüküyor ama kimse HIM yazmamış!
  • grungeforever • 13 Mart 2006 23:44 • #495308
    Vay helal,adam treş dinliyo,hatta o kadar metalcidir ki siyah bilem giyiyodur bu,ayrıca da benim nirvanadan başka bişey dinlemediğimi de anladı,evet odunum,kas kafalıyım,bi de sübiş ne lan?E bu işler yavaş yavaş öğrenecem daha treş dinleyebilecek seviyeye ulaşamadım efendim napiyim benim mallığım.Hemen yeni bir üyelik alıyor ve nikime de 666 yazıyorum.
  • Mad_Slayer • 14 Mart 2006 00:37 • #495309
    hoca uzattın herkez istediğini dinler, insansın acı çekersin bunuda sert distortionla bağıra çaıra ifade edersin bunalım yaparsın kudurursun isyan edersin istediğin haltı yersin ama adına metal koyarsın ister thrash kalıptan gidersin ister doom kalıptan gidersin ister dorian modu kullanırsın ister major gam kullanırsın, kısaca müzikte özgürlük vardır ve herkezin seçimi farklıdır, ister thrash sev ister başka bi bok sev bu sana başka insanlara salak aptal filan gibi laf söylemeni gerektirmez, forum gitgide kirleniyor biraz daha birbirimize saygı ve sevgiyle hitap edelim..

saygılar.