-
10 yıl sonra MTV gibi bi kanalımız olur.Mtv deki gibi Türktv de konserlere cıkarlar.Sonra mor ve ötesi,manga,çilekeş saygı görülür metallica misali.Böyle bişey olur :D
-
türkiyede festivallerin gelişmesini görmek mutluluk verici.
rock'n'coke mesela türkiye'ye müthiş grupları getirdi. "popüler kültür malzemesi kardeşim bunlar coca cola'ya hayır amerikaya hayır zık mık" gibi salak saçma konuşanların aksine bu tarz büyük festivallerin türkiyeyi ileri götüreceğini düşünüyorum.
atıyorum linkin park seneye gelir ve on binlerce insanın kendilerini bu ismini bile duymadıkları ülkede dinlemeye akın ettiğini görür ve artık kafalarında "türkiye" olgusu yerleşir. "ayy link park mı? sen ne biçim bir 20 yaş insanısın?!" gibi söylemler de bu gelişmeyi engelleyecek mantalitedir sanırsam ki..
-
ne zaman ki; "dur ben rock yapim ama ilk etapta para kazanmayım sadece rock'un hakkını veriyim...13-14 yaşında kardeşler yolda yürürken değilde daha olgun arkadaşlar felsefemi anlasın"diye düşünüp müzik yapan rock grubu olur işte o zaman Türkiye'de rock değil 10 yılda 10 ayda da gelişir...Bir taş attım kocaman alan olurmu bilmem...
-
ne zaman ki; "dur ben rock yapim ama ilk etapta para kazanmayım sadece rock'un hakkını veriyim...13-14 yaşında kardeşler yolda yürürken değilde daha olgun arkadaşlar felsefemi anlasın"diye düşünüp müzik yapan rock grubu olur işte o zaman Türkiye'de rock değil 10 yılda 10 ayda da gelişir...Bir taş attım kocaman alan olurmu bilmem...
-
teşekkürler
valla kardeş ben senin kadar sert konuşamadım ya allah biliyor yani bir o kadar katılıyorum sana. bu ülkede metl müzikten anladığını sanan bazı arkadaşların öne sundukları gruplarda eğer ciddi dinliyicilerse taklit olmaktan öne çıkamıyorlar. artı zaten rock müzik giderek gürültü müziği olmaya giderken ve elektro gitar çalınan her şarkıyı rock zannedenlerken varken dediğin gibi bir b.k olmaz
-
bir grubun iyi olduğu ya da olacağı tabii ki albüm satışından belli olmaz bunu söylemek komik olur zaten; şuan türkiyedeki albüm satış istatistiklerini çıkarsak hepimiz kıçımızla güleriz. benim bahsettiğim; biz destek olmuyoruz kendi gruplarımıza sonra da yakınıyoruz neden bizim ülkemizden baba gruplar çıkmıyor diye.
ben zaten 'metal müzik'ten anladığımı iddia etmiyorum ama konunun bunla ne ilgisi var onu da anlamıyorum. belki şunu söyleyebilirsiniz; ''bak death_glory, türkiye'de şu şu gruplar var, çok iyi müzik yapıyolar, çok da destekleniyolar senin haberin yok'' bunu söylerseniz zaten çok bahtiyar olurum; zira ben de bi çok gruptan bihaberim.
-
Yazdım o kadar grup oraya onları dinle o zaman, ayrıca müziğin geldiği yer, bizim desteğimizle hiç mi hiç belli olmaz.MEtal çok ilerleyecek, öyle iki power akor bilen metalci olmayacak, bunu diyorum ben..
-
1-Cenotaph
2-Soul Sacrifice
3-Freedom Gray
4-Hecotomb
5-Dawnfall
6-Moribund Oblivion
7-Episode 13
8-Gates of Eternity
9-Crossfire
10-Consume
11-Abraxas
12-Catafolque
13-Almora
Bunları yazmışım sadece, ek olarak şimdi aklıma Black Omen geldi, geldikçede yazarım..
-
yazdığın gruplardan haberim var dinledim çoğunu; zaten sağlam gruplar diye bahsettiklerim de onlar ve onlar dışındaki bi çok grup. bugün neverland dinledim mesela; gerçekten hayran kaldım. nerde hata ettim anlamadım ki? şimdi bu gruplara destek olsak fena mı olmayalım mı? metal gelişicek diye kehanetlerle olucak iş diğil.
-
Cenotaph Türkiye den daa falza tanınır yurtdışında hatta son albümlerini yurtdışında bi label dan çıkardılar yanılmıyosam...yarıca yurttışında baya tanınan yerli black metal grupları da var burda yazmiyim bilmeyen bilmesin burda yazıp piyasalaştırmak istemem..