-
hepimiz aynı boktanlığın lacivertleriyiz öyle değilmi?
-
kolamış tee allaım yaa .
-
vitamin grubundan gökhan semiz anısına yaptığımız bi bakarmısın adlı şarkımıza yine bir animasyon klibi hazırladık hadi burdan yakın bakalım
Download Linki: http://www.hemenpaylas.com/download/1421336/bi_bakarmisin_video.wmv.html
-
nokia süpersound da katılıyoruz
-
ya sen burda harcadığın vakitle ek işe gir kocaman kocaman reklam tabelaları as istanbula olmaz mı....
-
KOLA olarak dünya umrumuzda değil reklam bir tanıtım unsuru evet ama biz en kötüsüyüz diyebilecek kadar umursamaz bir grubuz undergrand da takılmak istiyoruz ..........
-
Umarım Bir Yudumda Bitmezsiniz :)
-
KOLA ilk bakışta belki sadece bir müzik grubu diye görünüyor belki her grup gibi müzik yapıyor ve bunu insanlarla paylaşıyorlar her şey çok basit gözüküyor çocuklar oturmuş müzik yapmışlar işte kendi çaplarında eyleniyorlar diyebilir herkez ama çok yanılıyorlar KOLA bambaşka bir şey başka bir dünyadan gelmişçesine farklılar ben bu adamları ilk dinlediğimde dedimki bune ya böyle saçmalıkmı olur ama daha sonra araştırdıkça gördümki bu adamlarda bir farklılık var birışık var bu adamlarda ve araştırdım nelermi öğrendim işte burda yazıyorum : kadiköyden çıkmış nacizane punk rock guruplarından olan KOLA gurubu fazla konser vermemesine rağmen adını undergrand piyasaya altın harflerle yazdırdı kısa zamanda bayağı güçlü bir hayran kitlesine sahip olan KOLA gurubu adını orda okuyan bass gitaristi alp sayesinde ingilterede duyurdu ve bir çok yerel ingiliz radio sunda KOLA şarkıları çaldı ve soğuk ingilizler bile bu tatlı adamları çok sevdi sürekli yenilik peşinde olan KOLA gurubu kendi çabalarıyla yaptığı self albümlerini onlara ulaşan mail atan tüm müzikseverlere ücretsiz olarak yolladı hatta tshört lerini ücretsiz dağıttı daha sonra kola tshörtlerini giymek yeni bir trende dönüştü bi arkadaşları KOLA gurubunun elemanlarından oluşan bir bilgisayar oyunu tasarlayıp bunu piyasaya sürdü el altından yayıldı kola stickerları sokakları süslerken bu tarz müzik dinleyen çoğu kişinin evine bu stickerlar yapıştırıldı duvarlara minübüslere alt geçitlere heryere hayranları kola punk rock yazmaya başladı ve bu olaylar böyle devam etti şimdi herkez kola gurubunun daha neler yapıcağınmı merak ediyor
BASS GİTAR :Aras selim bankoğlu
RİTM GİTAR:Alp celasun
DAVUL:MURAT ŞAHİN
-
bence eren olan bilemedin vokal içime doğdu:P:P:P
-
.....