-
defalarca yazdık ama sen heralde tanımıyorsun KOLA yı
bak biz bu adı karşıtlığımızı senmbolize etsin diye koyduk tamammı adımızın başındaki K bunun sembolü yani ironi yaptık
ama senin için bir kez daha yazalım KOLA grubu olarak coca cola ve temsil ettiği herşeye karşıyız....
-
duymadım dinlememde zaten.. istediğiniz gibi olsun herşey başarılar..
-
bende duymadım valla
-
oy atan herkeze KOLA DAN ÇOK TEŞEKKÜRLER
-
kola olarak kötü bir imajımız var evet ama bunu biz yaratmadık şartlar bunu gerektirdi...
-
kolacığım bak baştan okudum hem kötüyüz diyorsunuz hem duyulmak popüler olmak umurumuzda değil diyorsunuz o zaman niye reklam yapıyorsunuz ayrıca klibiniz iğrenç olmuş
-
pöfff hala mı bu topic ya
abi o kadar tepki aldın hala daha tanımayan kaldı mı falan filan diyosun. yüzüne tükürseler çok şükür yağmur yağdı dicen gibi bişey bu. tanımıyoduk tanıdık ama müziğinizle değil şu durmadan reklam yapan vs vs diye tanıdık.
yeter herşey gönlünüzce olsun.
-
tanınmak değil ki amacımız hatta umrumuzda değil biz undergrand da takılan bir punk grubuyuz farklı olmamız anlaşılamamamızdan dolayı bu tepkiler
-
dediğimiz gibi tanınmak değil ki amacımız hatta umrumuzda değil biz undergrand da takılan bir punk grubuyuz farklı olmamız anlaşılamamamızdan dolayı bu tepkiler
-
e peki güzel kardeşim neden açıyosun böyle bi topic milletin bu kadar tepiksini topluyosun :S