-
kadıköyde oldu iskeleye inerken adam-yalnız nerden adam oluyosa belki de kadındı ya da çocuk herşey mümkün- elini kolunu sallaya sallaya kendi çantasıymış gibi almış gitmiş valla inanamadım ama gitar bavul çanta bi de arkadaşlar yanımda olunca telefonu kollayamadım aman gasp falan deme tırsarım ben çok kötü bişe kimsenin başına gelmesin..adamı görürsen haber ver döveriz demişsin yüzünü bile görmedim valla görsem tanımam zaten:)
-
geçmiş olsun
-
geçti geçti okadar zaman geçmiş üstünden o mu kaldı:9
kaç gündür yoksunuz gözlerimiz yollarda kaldı özlettiniz kendinizi ehehe..
-
çook zaman geçti ama şimdi okudum yıldırım beyazıt anadolu ama daa çok var şenliklere belli olunca belki ayarlanır tabi herkes tanınmış istiyo ama belki de olur bilinmez.........!!!
-
varya cok akıllısınız reklam için süper bi site ve bunlardan sonra sizi dinlemeye başlaynalar vardır eminim!!hani acaba garajda ünlü birileri var mıdır diyodukya sizde ünlü olunca yazmayı bırak mıcaksınz di mii...!=))
-
sizde ünlü olunca yazmayı bırak mıcaksınz di mii...!=))
sence ? ünlü olunca 2395623963 çeşit adamla niye uğraşmak zorunda kalsın ?
-
bir kez o hatayı yaptım
bunlardan sonra sizi dinlemeye başlaynalar vardır eminim!!
-
herzaman undergrand tarafımız olacak bizim biz asla o burnu büyüklerden olmayız ün şan para şöhret umrumuzda değil gönül adamıyız biz bize bir selam bir hörmet yeter herşey onların olsun biz çöplüğümüzde mutluyuz
-
evet bu aralar çok zor durumlar var pek nette değiliz sağol işallah yakında eskisi gibi aktif net olaylarına devam
-
eyvallah haber bekliyoruz senden