-
demekki kola fan ı oldun sende
-
kola olarak full tıme çalışmadayız
-
Punk & Kola felsefesi ?
al hadi reklamını yap bak çamur attım :D
punk rockda sonuç olarak punk felsefesini içermektedir ve tekelciliğe karşı olan punk felsefesinde kolayada karşıtlık var ama niye grubunuzun adını KOLA koyarak daha fazla KOLA nın reklamını yapıyorsunuz ? hani bunun neresinde punk ?
-
Punk & Kola felsefesi ?
kola adının başındaki K HARFİ KOLA nın karşıtlığından dolayıdır birnevi ironi dir ironi ? anlıyormusun
-
bu toic
selam ahali, bu topic nerdeyse bi 6-7 sayamadığım ay kadar burda tutuluyo zorlaya zorlaya anlamıyorum, okumayada üşeniyorum.. hadi bende kendi grubumun topicini açayım ve sürekli güncel tutayım dese herkez garaj forumları ne hale gelir düşünemiyorum. sakın yanlış anlamayın gruba karşı en ufak bi kinim garezim ön yargım vs vs kötü düşüncem yok ama grupların forumlarda reklam yapmasına karşıyım. saygılar.
-
bu toic
selam ahali, bu topic nerdeyse bi 6-7 sayamadığım ay kadar burda tutuluyo zorlaya zorlaya anlamıyorum, okumayada üşeniyorum.. hadi bende kendi grubumun topicini açayım ve sürekli güncel tutayım dese herkez garaj forumları ne hale gelir düşünemiyorum. sakın yanlış anlamayın gruba karşı en ufak bi kinim garezim ön yargım vs vs kötü düşüncem yok ama grupların forumlarda reklam yapmasına karşıyım. saygılar.
-
Ya he de gitsin ya
Tamam kardeşim reklam yaptın amacına ulaştın hadi şimdi uzatma bu başlığı
-
Ya he de gitsin ya
hala mı ya :D:D
-
nedense KOLA yı seven sevmeyen herkez aynı şeyi söylüyor KOLA olağan dışı tavrı ve yaptığı ilginç müzikle anlaşılamıyor
-
ben alakası olmayanlar grubuna giriyorum bu arada herkez denmez herkes denir cık cık:)