-
hmmm
siz modadamı oturuyorsunuz hm?
-
hmmm
nereden bu kanıya vardın?
-
KOLA BAS GİT DESEM ÇOK KABA OLURMU?
kola seninle güzel
-
Kola'nın espri anlayışı
Soğuk içiniz...
-
Kola'nın espri anlayışı
çapulcumusunuz lahn huamarus
-
Kola'nın espri anlayışı
bu topic bitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez
-
Kola'nın espri anlayışı
'kadiköyden çıkmış nacizane punk rock guruplarından olan KOLA '
Sitede bu yazıyorda merak ettim ben modada oturuyorum.
ha birde
şimdi sizin kötüyüz deme amacınız nedir onuda öğreneyim
serserilik olarak mı ?
müzik olarak kötüyüz ama adımızı underground piyasasına duyurduk demeye mi çalışıyorsunuz ?
Ortalıkta biraz derebeyliği sezdimde bu site nin saygı seviyesi vardır 'serseri' olanlara ben seviyelerine yakışır site isimleri veririm takılırlar orada tamam....Bozmayın son kaleyi...
-
KOLA BAS GİT DESEM ÇOK KABA OLURMU?
Adresimi bile almadınız ki :D
-
hmmm
kambyses arkadas.garaja takılanlardan bir kac yumruk yerler demişsin ama bu konu sadece garajda yok ki.yani öyle birsey oldugunu varsayarsak bircok platformdaki şahıslardan gelebilir bu tepki ki olmasına gerek yok. çocuk kavgası gibi-evet maç konusu da çocukça-orda burda sanal olarak kızdığın birşeyi tam bilmeden somutlaştırmak.ne yaparsanız yapın da can sıkıyor bu başlık(-lar).bu kadar uzaması da cabası.
ayrıca 'ne alaka yüzsüzlük' yazılmış.bu forumlar düşünce ifade yerleri o9ldugu için yazılanlar öznele kaçart dolayısıyla affet beni öyle adlandırmışım.bu başlığa son kez yazmak istiyorum grubun şarkılarını dogru düzgün dinlerdim ama buradaki bıktırma yüzünden dinlememeye karar verdim.
tekrar kısaca ne yaparsanız yapın belki bir gün dinlemeye karar veririm
-
hmmm
cutcut biraz felsefe yapmışsın tamam eyvallah bize sataşmalar oluyor ne yapalım susalımmı zamanında sustuk duracağına dahada arttı biz farklı şeyler yapmayı deneyen insanlarız tamam anlaşılmamızı beklemiyoruz ama insanların tepkileri çok agresif ve gereksiz tamam herkez uğraşıyor birşeyler deniyor ama kola ne yaptıysa bir anda herkez tarafından konuşulmaya başlandı bak bu iyi demiyoruz ama bu oldu ve daha sonra aptalca tepkiler geldi umursamadık tepkiler haddini aşınca kavgaya dönüştü sonuçta sen düşünen bir insansın ve KOLA olarak seni ve senin gibi arkadaşları kaybetmek istemeyiz