Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KOLA adlı punk rock gurubunu duymayan kaldımı ?

• donald_cobain • 28 Ekim 2006 04:22 • #516195
    Eyy kola garaj üyeliğime mi kastın var yoksa sinir sistemime mi?

tabi söz uçar yazı kalır mantık bu dimi:))
  • SlipknotSlave • 28 Ekim 2006 11:20 • #516208

[11 kez okundu]PoWe
    27 Ekim 2006 Cuma / 21:20
    ya ne bilim bişey diesim gelmiyo... neyse ben diceemi dedim...

???? dejenere Türkçe kullanımı serbest oldu mu ??????
  • KOLA punk rock • 28 Ekim 2006 13:02 • #516214

valla mantıkmı bilmem ama KOLA nın türk punk ı için yaptıkları ortada bu KOLA yı ölümsüzleştiriyor
  • beklicem321 • 28 Ekim 2006 13:12 • #516215

KOLA ölmez PUNK bitmez hı?
  • punkeky • 28 Ekim 2006 21:57 • #516264

ya anlamadığım bir şey var bu kola grubu ilk çıktığından beri takip ediyorum insanlarda ilk çıktığından beri bu gruba gıcık dinlemeyenler bile nefret ediyor bu kola bi konserde gitarla ilgili problem yaşıyordu şarkının sonlarına doğru solistleri gitarı sahnenin ortasında kırdı sonrada kırık gitarla yerde şarkıyı çalmaya devam etti bu olaydan sonra bu grup acayip sempatimi kazandı türkiyede böyle grup varmı diye düşündüm şarılarını dinledim evet şarkıları biraz kötü aslında şarkılar değilde kayıtlar berbat bundan dolayı tam anlayamadım ama yeni birşeyler denedikleri kesin benim düşüncem ileride başarılı bir grup olacak kola birde bu forumda sataşmalara cevap vermese daha iyi olur çünkü böyle bir polomiğe girmeleri çok yanlış sonuçta bu insanların fikri çok önemli eğer dinleyiciler olmasa müziyenin yaptığı şarkı hiç bir şeye yaramaz
  • KOLA punk rock • 29 Ekim 2006 01:27 • #516308

bukadar saçma eleştiriler olmasa kola olarak asla cevap vermezdik ama mecbur kaldık yoksa bizi dinleyen herkeze saygı duyarız severler sevmezler farketmez saygı duyarız
  • KOLA punk rock • 30 Ekim 2006 23:26 • #516411
    duymaman imkansız KOLA yı
  • KOLA punk rock • 31 Ekim 2006 02:08 • #516420
    çokmu komik yani KOLA
  • Daimjayia • 31 Ekim 2006 17:15 • #516451

Kola grubundaki sevgili arkadaşlar piyasaya tutunmanın yanlış yollarını kullanıyorsunuz. Birincisi direk punk ı biz yarattık edasına bürünmüşünüz yazık. İkincisi ise sizi izledim ve punk adına emin olun ki sizden daha iyileri çok var hatta siz malesef o sıraya giremezsinizde . Kadıköy Dream Organizasyon dan tanıyan tanır beni. Kadıköy de bir studyoda karşılaşmıştım sizinle vokal sound check yaparken gain i ac delay i kıs diye sallıyordu ama mix teki arkadaş ellemediği halde tamam güzel oldu diyordu . Bence yanlış işler yapıyorsunuz . Müzisyen olmak akorsuz gitar çalmakla olacak iş değildir . Ama ben yinede başarılarınızı diliyorum ve umarım istediğiniz yere gelirsniniz diyorum... Çok Konuşmak Anlamsız Polemiklere Ve Prim Yapma Gibi Saçma Olaylara Etkileşim Gösterir...
  • KOLA punk rock • 1 Kasım 2006 00:46 • #516480

eyvallah sonuçta herkez KOLA yı neler yapıcağını ispat ettiğini kanıtlayıncaya kadar tam anlamıyla tanıyamayacaktır bekle ve gör zamanı ne diyelim