Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KOLA adlı punk rock gurubunu duymayan kaldımı ?

• KOLA punk rock • 23 Ekim 2006 01:19 • #515901
    Kola'nın espri anlayışı

sadece şunu bilmeni isteriz biz öyle kurtlar vadisinden fırlamış tipler değiliz akıllı okuyan insanlarız sadece kendimizi korumak için kavga ederiz doğma büyüme kadiköylüyüz
  • KOLA punk rock • 23 Ekim 2006 01:21 • #515902
    Kola'nın espri anlayışı

tanza kola için söylemedin heralde
  • 80s_RockeR • 23 Ekim 2006 02:20 • #515903
    Kola'nın espri anlayışı

peki

tavsiyem , yorumları sabırla okuyun tamam?
    neredeyse hepsine baktım yorumların şu anda bir bunalma görüyorum
    bırakın biraz bu topic aşşağıda kalsın
    özlenin , çok üzerine gidiyorsunuz olayın

Grupsunuz , maç muhabbetine burda girmeniz hoş değil bence herkes farklı takım tutuyor , kitlelerin sevmesini istiyorsunuz o zaman neden mesela gs'lıları
    kızdırıcak yazı yazıyorsunuz..
    Sizede çok şeyler yazılabilir..
    (ben bjk)

Yeni şeyler denemeniz güzel aslında :)
    ayrıca içinizde şevk var
    Bu şevke sahip olmayan insanlarda var ne yazıkki

Önce güzel demolar , sonra sticker lar ;) tamam?

herkese iyi bayramlar görüşmek üzere. ;)
  • SlipknotSlave • 23 Ekim 2006 04:50 • #515906
    hmmm

ama buradaki bıktırma yüzünden dinlememeye karar verdim.

bıktırma derken ???? yeni yeni hayranlar kazanmak için açılan bu topic bıktırma mı oluyor ? sen görmüş olabilirsin ama görmeyen arkadaşlarımız için bence çok yararlı bir topic... belkide hayatında dinlediği en güzel müzik olduğunu söyleyenler çıkacak nerden bilebilirsin ?
  • cthulhu88 • 23 Ekim 2006 11:24 • #515908
    Kola'nın espri anlayışı

Burdan fenerli olduğunuzu öğrendiyorum.Hiç bilmiyordum.Yaptığınız müzik türüyle alakam yok ama sempati oluştu şimdi :P
  • kambyses • 24 Ekim 2006 01:12 • #515935
    Kola'nın espri anlayışı

pişt le kola kardeşim kendine bak fenerliymişin biraz zeka kıpırdanmaları olmalı. anlıyorum bazılarının basmaz ama naapalım. uğraş sen yine. reklamın iyisi kötüsü olmaz felsefesini manken şarkıcılar vb. ortam insanları kullanıyo. yapma yazık etme kendine. kanser etme milleti boşu boşuna. yok kardeş yok o grubun ismini değiştirin artık hayır gelmez o isimden. eziklik mi ezicilik mi demişsin ama allah aşkına bak kaç mesaj attığına öyle konuş. ezicilik değil. gelmişsin yok çekemiyolar yok kola şöyledir böyledir. söyle kaça tuttular seni. toplaşıp daha fazlasını verelim sus. 1 er mesaj arayla doldurmuşşsun başlığı.
  • Daimjayia • 24 Ekim 2006 11:34 • #515948
    Kola Grubu

Profesyonel bir müzisyen olarak dinlediğim Kola grubunu beğenmedim. Umarım kızmazlar ama bana çok amaçsız birşey ifade etmeyen biraz manga biraz athena karışımı arada kalmış bir muzik türü olarak göründü tabii ki arkadaşların çabalarına saygı gösteriyorum ve ileride umarım başka bir müzikle başarılı olmalarını bekliyorum...
  • labelrec • 24 Ekim 2006 12:39 • #515953
    E yuh be

Garajda yeni bir sayfa acılsın oranın adını kola koysunlar bu ne reklam abicim :D
  • KOLA punk rock • 24 Ekim 2006 14:01 • #515956
    Kola'nın espri anlayışı

eyvallah seviyeli mantıklı güzel yorumların için sağol seninle dosttuz tavsiyelerini dikkate alıcaz bizi tahrik eden faktörler olayı bu boyuta taşıdı sanada iyi bayramlar..
  • KOLA punk rock • 24 Ekim 2006 14:02 • #515957
    Kola'nın espri anlayışı

eyvallah çok teşekkür ederiz ......