Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eren Kömürlü'den

• death_glory • 4 Nisan 2006 19:58 • #496092
    iyi de abi buraya bi çok grup bak şunu yaptık dinleyin, aha bunu ettik bakın diye yazıyor ama sadece eren'e çamur atılıyo. bu noktaya dikkatinizi çekerim. erenin bütün başlıkları olay oluyo yani bu kötü bişey diğil ki. ben olsam mutlu olurdum; sonuçta olumsuz bile olsa insanlar seni dikkate alarak yorum yapmış. diymi ama?
  • TheCanMeButThe • 4 Nisan 2006 20:02 • #496093
    bunun sebebi daha önce başka bi üyelik ile kendisine yağdanlık yapması idi :)
    o zamanlardan bi makaraya alındı ordan adet kaldı
    ve diğer rock sitelerinde de bu tarz yazılar var kendisi hakkında
    benim savunmam sadece şudur : adam bişeyler yapıyor kim ne kadar terslerse terslesin genede yaptığını buraya koyuyor
    eyvallah bi megalomanlık bi narsistlik var
    yalan var dolan var ya da vardı
    ama takdir edilecek şey sadece uğraşısı ve eleştiri olmayan sadece sataşmalara ters cevap vermemesi
    gene de gene de bakın ben bunu yaptım dinleyin diye ortaya bişeyler koyması
    abi dinleyin beğenin ya da beğenmeyin eleştiri yazın
    sadece budur demek istediğim
    eren adını gören hadi dalalım hep beraber heyyyooo diye girişiyor :)
  • death_glory • 4 Nisan 2006 20:27 • #496094
    :) ama ben tüm bu yaptıklarına ve yapılanlara rağmen hala burda olmasına adama bak ne kadar azimli şeklinde yaklaşamıyorum işte:) neyse abicim hakkında hayırlısı olsun.
  • Serpent_King • 4 Nisan 2006 20:30 • #496095
    abi dinledim gördüm zaten , o yüzden yorumum o şekilde.
  • TheCanMeButThe • 4 Nisan 2006 20:32 • #496096
    o zaman okey :)
    ama yorumuda yazsaydın keşke
    deseydinki : aga iyi güzel bişeyler yapmışsın ama şurda yanlışsın felan
    neyse hafta sonu gelde sana bira ısmaralayam :)
    cumartesi üçüncü gitara bakacam erdemle sende katılsana bize
  • dilek • 5 Nisan 2006 02:18 • #496123
    ben bi başlıkta e.k. ile bi alakan var mı demiştim grup sözcüsüne :)
    hemen anlaşılmış ne demek istediğim hehe..
    evet.. çalışıyo ediyo bişeyler için uğraşıyo bi o kadar da anlatıyo :)
    baranın o zamanlar kızdığı gibi.. hatırlıyorum da..
    yahu bırak kendini övmeyi. insanlar seni övsün di mi ama. iticiliğinin sebebi budur. başka alıp vermediğim yoktur.
    e.k. iyidir. e.k. iyi değildir. jcksnistten bana nedir. sözlük de iyidir..
    vs. hadı başarılar.
  • kare-te • 5 Nisan 2006 07:25 • #496125
    hangi insan onu överki ?
  • Serpent_King • 5 Nisan 2006 08:03 • #496126
    dilek olayı özetlemiş ...

eren dünyadaki en iyi gitarist de olsa , kendini öven , kendi reklamını bastıra bastıra inatla yapan bir insan olduğundan bu kadar tepkimi çekiyor.

teknik olarak da hala kirli çalıyor.sweep yapmasa aslında daha güzel olucak...kendine serdar öztop u örnek aldığını söylüyor ancak serdar öztop sweep yapıp artizlik yapmak için sweep yapmıyor olayın özü orda , eren bunları anlayamamış henüz.önce yaz bakalım sen bestelerini notalara dök , aklından gelen melodiyi , sonra gitarda çalarsın , öyle iki tane sweep gamı , üstüne alternate picking alın size şarkı olmaz.

cumartesi günü gelirim gitar almaya :)
  • HayalPerest • 5 Nisan 2006 08:30 • #496127
    ilk başlarda ben de yapmayın etmeyin diyordum ama bu arkadaşın megalomanlığı öyle seviyelere ulaştı ki kayıtsız kalmak mümkün olmuyor artık. sataşmalara cevap vermemesi de reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla sataşma da olsa adının forumda en tepede gözükmesinden garip bir haz almasından kaynaklanıyor olsa gerek. bu mesajla bu yaptıklarına bir prim daha vermiş olduk bu arada. hadi hayırlısı...
  • death_glory • 5 Nisan 2006 10:44 • #496128
    hayır bi de sataşıyoruz yaa adam bozulmuyo üzülmüyo
    ben de yazarken acaba kırılır mı bozulur mu adamcağaz diye düşünmüyo diğilim
    o kadar sadist diğilim zaten
    gerçekten dünyanın en iyi gitaristi olsa artık o bitirdi kendini
    ben hiç dinledim mi?
    hayır
    bu kadar reklamdan sonra gerek duymuyorum.
    ben gelip anlatıyomuyum burda kırık ayağımla sınava gittim
    sayısal 2 puanım 223; sayısal 1den geçen sınavda ek puansız270 yapmışım yani okul puanı eklense 340a yakın puan olacak ama bu yıl sayısal 2 puanı hesaplanıyo geçen seneki sistem olsa tıp garanti... diyomuyum?
    diyemem tamam burası müzik birimi.
    bak erenin başlığı yine en başta biz çaktırmadan başlığı en başta tutmak için burda ortamı geriyoruz eren gelip dalga geçtiniz derse valla bozulurum hee.