Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eren Kömürlü'den

• düşyılmaz • 9 Nisan 2006 20:40 • #496509
    -27 Nisan Hacettepe üniversitesi beytepe kampüsü(hacettepe rock şenliği)

geçen senekine benzemesin ?
    ,mikrofondan titrek titrk, bizim suçumuz yok, ses sistemi başarısız ,zart zurt.
    sonra küsüp de gitmeyin, ben çalmıyorum ya deyip.
  • trepy • 10 Nisan 2006 23:17 • #496597
    geçen seneki rock şenliğinde
    soundcheck esnasında herkes sahneye bakıyodu ve soundcheckte bile gayet te kendini izletmişti bence,gayet te iyi çalıyodu..Ama tahminimce grup soundcheck alırken,ses sisteminin daha tam kurulmamış olması çalarken birbirlerini duyamamsı ve sanırım bi de toncu amcayla aralarındaki ufak bi problemden dolayı çalmadan indiler,bence onlarda bunu yapmak istemezlerdi...
    Bu arada işini yapan,üreten,uğraşan bi insana keşke hakkettiği saygı gösterilse...Geçmişteki aşıı megaloman tavırları şuanda yok.Ve işini yapıp hiç bi polemiğe girmiyor...
  • trepy • 10 Nisan 2006 23:22 • #496598
    Şuanda o kadar gelen yazıya tek bir cevap vermedi,belki de garaja girmedi ama bence mutlaka bu süre içerisinde burda yazan bi çok mesajı görmüştür ve tartışma çıkmasın diye buraya cevap yazmamsı da bence büyük bi oturaklılık,zaten müzisyenin de yapması gereken üretmek ve sunmaktır ondan sonraki işler değildir
    Geçmişte yaptığı hataları tasvip etmesemde,hatalarını düzeltmesi ve müzik adına çalışkan olmasını beğeniyorum açıkçası
  • trepy • 10 Nisan 2006 23:22 • #496599
    Şuanda o kadar gelen yazıya tek bir cevap vermedi,belki de garaja girmedi ama bence mutlaka bu süre içerisinde burda yazan bi çok mesajı görmüştür ve tartışma çıkmasın diye buraya cevap yazmamsı da bence büyük bi oturaklılık,zaten müzisyenin de yapması gereken üretmek ve sunmaktır ondan sonraki işler değildir
    Geçmişte yaptığı hataları tasvip etmesemde,hatalarını düzeltmesi ve müzik adına çalışkan olmasını beğeniyorum açıkçası
  • düşyılmaz • 13 Nisan 2006 23:07 • #496833
    :D
  • Serpent_King • 13 Nisan 2006 23:11 • #496835
    trepy sen kaç para alıyosun eren den bunları söylemek için ?
  • nere • 14 Nisan 2006 00:32 • #496836
    her müzisyenin seveni ve sevmeyeni vardır...sevmeyenler sevmedikleri şeylerden uzak dururlar ama her halukarda saygı çerçevesinde davranışlar olmalıdır...Uzun siredir bu başlığı görüyorum ve cevap yazmıyorum,ve bu sessizliğimi böyle ortamlarda daha da sürdüreceğim...
    benim işim burda kimseyle tartışmak değil,benle dalga geçen arkadaşlarında bu kendilerinin bileceği bi iş...benim işim bu arkadalşlarla tartışmak değil zaten.Çalışmalarımı yaptıkça burada paylaşmak için topic açarım,amaç reklam'dan daha çok paylaşmak,zaten dalgacı arkadaşlar yeteri kadar kötü reklamımızı yaptılar...
    Ama hiç birine de niye böyle yaptın falan demiyorum,çünkü zaten taa piyasaya girerken tutunduğum megalon tavır bana bu kötü reklamı hakettirdi ama ben çok uzun zamandır,gayette sadece işimle uraşaraktan ve hiç bi megalomanlık örneği göstermeden yoluma devam ediyorum,aslına zaten megaloman bi insan da değilim sadece 3,5 haftalık bi dönem yeni piyasaya girme heyecanıyla söylemiş olduğum abartılı sözlerdi...
    neyse dedim yaa önemli olan benim için tek şey var müzik adına iyi bi işler yapmak için çalışmak,dalgacı arkadaşlar da eğleniyolarsa gerçekten devam etsinler bol bol...

Bu arada beni savunan,olumlu eleştiriler yapan arkadaşlara da teşekkürler...
  • nere • 14 Nisan 2006 00:35 • #496837
    16 nisan pazar gölge pubdayız
    27 nisan perşembe hacettepe üniversitesi rock şenliğindeyiz...

bekleriz....
  • kare-te • 14 Nisan 2006 00:56 • #496838
    ah sen istanbula bi gelsen varya
  • düşyılmaz • 14 Nisan 2006 10:52 • #496854
    ah sen istanbula bi gelsen varya

D:D:D:D karete sen gel buraya ;) toplaşın gelin şenliğe