-
erkin koray'a da zamanında elinde gitar var diye rak demişler, hala gidiyor, o da ölsün yeter artık.
-
kare-te; müziğe aynı işlevselliği yüklemiyoruz kanaatine vardım.Bu yüzden saçma bir konuşma olmuş.Müzikten anladığımız şey farklı.
-
[9 kez okundu]düşyılmaz
16 Nisan 2006 Pazar / 19:05
erkin koray'a da zamanında elinde gitar var diye rak demişler, hala gidiyor, o da ölsün yeter artık.
Erkin Koray 68-75
Arası Çok sağlam ingilizce Rock yapmıştır. Oda daha sonra Piyasa olmuştur kimisine göre kimisine göre de türkiyeye özgü rocktır yaptığı
-
kare-te, müzikten aynı şeyi anlıyoruz. Ciddi söylüyorum süpersin abi. mesajlaşalım falan filan bir ara.
-
insanın zaten müzikten başka şey anlaması, anlaşması çok garip yahu, müzik dediğin şey müziktir işte. hani mesela, birinin sesi güzeldir çıkarıtlar derler ki bize bi türkü çığır hele, o da derki nasıl olur, ''müzik'' siz güzel olmaz.
müziktir işte o.
ya da enstrümantalleri mzüikten saymayan, ee hani bunun sözleri, bu daha olmamış diyenlerinki gibi..
hayret
-
güzel bir konuya değlinilmiş =)
açıkçası tarz olarak pekçok kişide dinlese de dinlediğini sansa da Rock'a yöneliş var...ve pekçok kişininde bahsettiği gibi sanatçılarda [ki açıkça söylenmek gerekirse Rock adına iş çıkaran parmakla sayılacak düzeyde] da o kişiler için uyum amaçlı yumuşama var...
bu yüzden bana göre her ikiside geçerli...ancak umuyorum Rock'ı gerçek hakedenler yine sıradanlardan ayrılacaktır...[hernekadar müziğin evrensel olduğunu savunsamda!]