-
virtüöz ?
-
arkadasım senle bi görüselim ya gercekten cok merak ediyorum
-
neyi merak ediyorsun yavuz çetin hakkında düşüncelerimimi?
eğer öyleyse severek dinlerim ama abartmam yok kız olsam verirdim yok yavuz ilahtır tarzı şeyleri hiç sevmem
varsa merak ettiğin bişey mesaj atarsın.
-
Abi adam "gerçekten" virtüözdü.Cem Köksal falan halt etmiş yani o derece.
-
iyi gitar çalan herkes virtüöz olamaz evet iyi gitar çalardı ama türkiyede onun gibi çok kişi var herkesin virtüöz olmasına ya da bu lakabı kazanmasına imkan yok.
-
"O" nun gibi birçok kişi yoktu.İstediğin siteye yavuz Çetin diye araştırma amaçlı bak, Türkiye'nin sayılı virtüözlerinden biriydi.Ha bi de o birçok kişiden bir örnek verir misin?
-
kaç günlük adam yauv amma abarttınız ha ölmeden önce kimse takmıyodu
işte senin gibiler yüzünden bizim ülkemizde müzik biyere gelemiyo.
-
ya su adamla tartısmaya girmeye bile gerek yok.. kendisinin dünya da yapabildigi tek sey önüne gelene dar zihni ile b.k atmak
-
evet çok haklısın bu konuda ihtisas yapıyo kendileri
-
haha grupmu yapiyoruz :) müziğin biyere gelip gelmemesiyle söylediğim şeyi birleştirip iki kelimeyle bişeyler anlatmışınız helal valla komik :haha
bikere sizde anlayış kıt düşünce kıt geniş değilsiniz erkan oğuru bilmeyen insanlar yavuz çetini tanıyor kaç sene tanınmış olarak sizlerin tanıdıgı bir müzikal hayatı oldu ve kaç sene olmuşları var ve neden insanları bukadar abartıyorsunuz ?
yaptı gitti begenen begendi bukadardır ötesi yok siz benim söylediklerimi takmayın ya da gidip ölüye verin ;)