Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yavuz Çetin

• kare-te • 18 Nisan 2006 02:22 • #497129
    susması gereken ben değil sensin sataşanda bana kötü söz sarfedende sensin ha gtüm yermi herşekilde yer yiaa ya sor kim olduğumu söylesin sana.. susmazsam ne olur onuda bi anlat hele :) sana özel mesaj at dedikçe foruma yazarsın böyle tırsma bukadar forumu kirletmeyelim ;)
  • Lucifer77 • 18 Nisan 2006 16:20 • #497142
    +1000
  • james marshall • 19 Nisan 2006 01:46 • #497176
    nedendir bilmiyorum ama bende bu insanı çok severdim.artık şarkı sözlerimi desem gitarı mı bilemiyorum.ama onu her dinlediğimde bir hüzün kaplar içini aynı zamanda eşliğinde bir çoşku.bence gitar çalmak isteyen ya da çalan insanların örnek alması gereken gitaristlerden biri jimi hendrix diğeride yavuz çetin olmalıdır.

"Bir gün gelir herkes kendi yoluna gider
    Herşey nasıl başladıysa öyle biter...herşey biter..."
  • james marshall • 19 Nisan 2006 02:20 • #497177
    VİRTÜÖZ:Herhangi bir müzik aracını büyük ustalıkla çalabilen,butun tekniklere teorik ve pratik anlamda hakim olan sanatçı.Sanildiginin aksine hiz ile direkt bir ilgisi yoktur, onemli olan yapilmasi gerekenin ne derece yapilabildigidir.

yriene knkmoa uydug slaka nlıas rbi kare-te?
  • kare-te • 19 Nisan 2006 05:52 • #497178
    önce anlayacagım dili konuş hakaret ediyorsunuzda karşılık vermiyorum ... önce şu hakaret ettiğiniz kişinin suratına edebilecek biri varsa gelsin mesaj atsın etsin. varmı ?
    2 sana göre virtüöz bana göre değil(+ben yavuza kötü gitar çalıyor demedim nerden anlıyorsanız)ee şimdi ne olacak demekki müzik okulları boşa açılmamış
    yok paganini

mnnnkdummu ?
  • eternal_silent • 23 Nisan 2006 05:49 • #497408
    yavuz çetinle ilgili bi topicte medeni bir tartışma süregelmekte fakat aynı anda iki insan birbirini yemekte..sorarım size yavuz çetin ne için intihar etti peki??böyle daha adam gibi tartışamayıp birbirini dinleyemeyen adamların arasında yaşamak istedi o...gördü adam bunlardan bi b*k olmaz dedi ve öyle bi tiksindi ki bu durumdan kendini köprüden attı..önce "insan" olun eleştirdiğiniz şeyleri yapmayın (bknz. herkesin izlerken midesinin kalktığı TBMM oturumları) sonra yavuz çetin virtüöz mü değil mi bunu tartışabilecek yüzünüz olsun...
  • syarar • 24 Nisan 2006 16:37 • #497514
    ben bu topiği bunun için açmadım kirlettiniz burayı karete filan kimdir bunlar müzik anlayışı bu mudur dinlemiyorsan yazmayackasın arkadaşım dinliyorsan da zatenseviyosundur ve böyle şeyler yazıyorsn onu anlamıyorsundur bu kadar insan boş yere kimseyi bu kadar sevmez aşık olmaz rüyasında görmez anlamıyorsan susacaksın bilmiyorsanız susacaksınız

Nereye gittiğimi bilmez bir haldeyim
    Kime güveneceğimi bilmez bir haldeyim
    Çok uzaklarda ulaşılmaz bir yerdeyim
    Derdimi kimseye anlatamaz bir haldeyim
    Aklım karmakarışık bulanık hislerim
    Sanki kör oldum görmüyor gözlerim
    Evimden çok uzakta bir yerdeyim
    Geri dönüş yolunu bulamaz bir haldeyim
    Gel de bul beni
    Doğruyu yanlışı kestiremez bir haldeyim
    Herşeye inancımı yitirmiş bir haldeyim
    İyi olmaktan çok uzakta bir yerdeyim
    Yerlerde sürünür güçsüz bir haldeyim
    Gel de bul beni

O''nu anlayanlara selamlar saygılar
  • Ofidian • 24 Nisan 2006 17:46 • #497522
    peki adam olmeyseydı sizce bu kadar hayran kitlesi olurmuydu ya yine mütiş olurdu ama bukadara ulasamaya bilirdi tabi ki olmus olsaydı şimdi neyse ben dinliyeyim bare
  • kare-te • 24 Nisan 2006 19:55 • #497533
    ben bu topiği bunun için açmadım kirlettiniz burayı karete filan kimdir bunlar müzik anlayışı bu mudur dinlemiyorsan yazmayackasın arkadaşım dinliyorsan da zatenseviyosundur ve böyle şeyler yazıyorsn onu anlamıyorsundur bu kadar insan boş yere kimseyi bu kadar sevmez aşık olmaz rüyasında görmez anlamıyorsan susacaksın bilmiyorsanız susacaksınız
    sen benim yazdıklarımdan anlamayacak kadar çocuksun biz abartmayın dedik siz dinlemiyosun sen ne anlarsın gibi şeyler dediniz hoş büyüyeceksiniz..

sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz.
  • eternal_silent • 24 Nisan 2006 21:56 • #497540
    sizin gibi gençleri de daha seviyeli sohbetler yaparken görmek isteriz bırak sosyal mesajlar vermeyi..kavgacı seni :)