Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Tanınmak için çıkıp cover çalmak ne kadar gerekli?

• Vangelis • 24 Nisan 2006 21:35 • #497538
    Arkadaşlar,

biliyorsunuz hepimiz tnaınmak için ilkönce çeşitli mekanlara çıakrak cover çalıyoruz.Ama hiç düşündünüz mü bu ne kadar anlamlı veya gerekli?

Fikirleriniz yazın, paylaşalım.
  • kare-te • 24 Nisan 2006 21:37 • #497539
    tanınmak için kendi parçalarını çalmalısın diyede bir b şıkkı ekliyim.
  • death_glory • 24 Nisan 2006 22:19 • #497545
    tanınmak için kasmamalısın, sen sadece müziğini yapmalısın diye c şıkkını da ben ekliyeyim. açıklama olarak da iyi bi şeyler yaparsan zaten bi şekilde tanınırsın diyeyim.
  • ga ga • 25 Nisan 2006 02:50 • #497558
    başbakanlığın önünde soyunarak bile tanınabilinirken müzik yaparak tanınmak zor iş be.nota öğren enstruman çalmayı öğren şarkı yap ya da işin kolayına kaç kavır yap ooo uzun iş ne gerek var
  • kare-te • 25 Nisan 2006 05:20 • #497563
    valla tanınıncada işin zor zaten... antipopulist tipler var gelip ok atiyolar
  • ibanetze • 25 Nisan 2006 10:30 • #497569
    tanınmak konusu farklı bi olay,müzisyen dediğin tanınmak ister zaten,yoksa zamanında halk şairleri il il dolaşır mıydı ülkeyi ya da kendini aynanın karşısında elinde gitarla milyonlara sesleniyoken hayal ediyosan sen de ünlü olmayı düşlüyosundur :)

ama bizim gurupça cover yapmamız ondan değil,kendinden önce yapılan müziği tam olarak kavrayamazsan kendin yani bi şiler üretemzsin anlayışı diyim tam olarak.
  • cbb • 25 Nisan 2006 11:39 • #497572
    taklit sanatın ilk aşaması derler sırf bu yüzden başkaları ne yapıyorsa onu taklit ederek başlanıyor müziğe ama sadece taklit ederek yaşarsan hiç kimseye faydan olmaz aynı zamanda o yüzden ben derim ki ünlü olucam diye taklit edilmez ama ilerlemek için taklit şart
  • syarar • 26 Nisan 2006 20:41 • #497681
    eğer tanınmaksa istediğin evet gerekli ama tanıyacak adamlar da ne kadar kaliteli ya da önemli ki dostum boşver sen müziğini yap bakma kimseye ilerlemek de büyük olmak da önemli degil çünkü madem başka bir hayat yok madem ki ölünce biticek pişman olma yaptığın şeylerden sen müziğini yap saygılar
  • hatunkişi • 29 Nisan 2006 19:46 • #497846
    kesinlikle çok gereksiz bence zaten bi potansiyel varsa tanıması gerekenler tanır önemli olan tanınmak için cıkıp napılması gerekiyorsa onu yapmak değil neysen onu göster.hem bu kadar tanınma meraklısıysan hiç çıkma daha iyi ya da git dandik bir pop şarkısı söyle istemediğin kadar tanın
  • dexter_holland • 29 Nisan 2006 19:51 • #497849
    Katılmıyorum, hatunkişi. Bir sanatçının tek ödülü alkıştır. Ne kadar çok kişi tarafından beğenilirse o kadar çok çalışma, üretme isteği duyar kendinde sanatçı. Bu "yok ben tanınmıyim, mainstream olmiyim, beni seven az olsun" diyen tipler karakter sahibi görünmeye çalışmaktan başka birşey yapmazlar bence. Tamamen saçmalık yaptıkları.