Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

• sphinx_ac • 1 Mayıs 2006 18:12 • #497981
    bunu belirttiğine sevindim düşyılmaz.. herşeyin doğrusunu bildiğini zannedip aslında "gerçek"ten uzak olan insanlar yok değil.. zaten herkes kendine çıkarması gereken payın bilincinde olacaktır.. bunu dışa vururken çarpıtmasınlar da.....
  • kare-te • 1 Mayıs 2006 21:26 • #497996
    müzik sisteme baş kaldırı filan değildir nerden uyduruyosunuz anlamıyorum hötten mötten şeyleri
    bende 4 mayısta TÜRK çülük bayramını kutluycam garajın bana faşo diyenin muzık bırımı burası dıyenın alnını karışlarım birde boktan felsefe yapıp müzik siyasettir türküm siyasiyim =rock gibi saçma salak şey söyledimmi tamam kahrolsun işçileri üstün görenler.
    sizin nazilerden hiçbir farkınız yok gidin elinizde yıldızlı ama hilali olmayan kırmızı bayraklarla yürüyün.
    siz bu cahillikle yürüseniz hikmete yürümeseniz kasımpaşa.
  • JackSparrow • 2 Mayıs 2006 07:24 • #498007
    siyaset derken yanlış anlaşılmışım ben herhalde.. komunizm propagandası oldu onu anlatmaya çalıştım.. yoksa 1 mayısla alıp vermediğim yok..
  • Attalos • 2 Mayıs 2006 14:55 • #498017
    AMELEMİYİZ BİZ Kİ KUTLLUYORSUN İŞÇİ BAYRAMIMIZI??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • toledow • 2 Mayıs 2006 17:44 • #498028
    Sayın kare-te kardeşim elbette her tarz müzik başkaldırı değildir.Ben bayramlar kutlanmasın demedim zaten benimkide bir bayram kutlamasıydı.Ayrıca hiç bir şekilde bir şeyi oramdan burandan uydurup böyle yüzlerce insanın ziyaret ettiği bir yerde komik duruma düşmek istemem.Bunun yanında felsefenin boktanı olmaz sana uymuyor diye tu kaka edersen insanların felsefesini o zaman komik olursun anlayana.İşçi ve emekçi tanımını da yanlış anladığın için işçilere düşman ol istiyorsan ama bence bi düşün emek ve işin ne anlama geldiğini.Naziliği yakıştırmışsın ya birde benim yazdıklarımdan dolayı cahillik kadranlarını zorlamışsın.Senin koministlerle alıp veremediğin bir şey varsa onlarla hallet sorununu.Senin gibi düşünen çok arkadaşım var ama allahtan bizi sömürenler sizin kadar vicdansız değiller daha.Bu mesajdan sonrada beni ve benim gibileri vatan haini ilan et de hakkında düşündüklerimi çürütme canım kardeşim.
  • düşyılmaz • 2 Mayıs 2006 18:40 • #498029
    felsefenin boktanı olmaz

*oktan insanların *oktan felsfesi olur.
    dümdüz *oktan felsefe de olur, sahipsiz.

neye göre kme göre bir soru sorma, komik olur.
    *oktan bir felsefe güddüğünü anlayabilirim yanlışlıkla.

ama olur, herşeyin, *oktanı olur. hele ki felsefenin , hee heeey.
  • Necrophilliac • 2 Mayıs 2006 19:05 • #498030
    cbb, açıkçası katılmıyorum.Rock müzik bir başkaldırı değildir.Doğru bu müziği dinleyen insanların neredeyse %90'ı başkaldıranlardandır.Ama bu Rock müziği bir başkaldırı müziği yapmaz.
  • cbb • 2 Mayıs 2006 19:32 • #498032
    rock müzik dediğimiz şey beyinlerimizde yeşeren kurulu düzeni tersine çevirme çabasıdır mesele bundan ibaret, bunun kominizmle ilgisi yok genel bir durum biz böyle yaşamaktan rahatsız olduğumuz için ortak bir paydamız var katılırsın, katılmazsın saygı duyuyorum sadece birtakım arkadaşlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşlar benim derdim o meselenin faşizmle ve kominizmle zerre alakası yok
  • kare-te • 3 Mayıs 2006 11:22 • #498041
    birde araya vatan haini cart curt gibi şeyleriş sokarak lafı dolandır hey allahım bana uyan bir felsefe varsa reklamsız bir felsefe olsun lütfen ne sağ ne sol bilmem anlatabildimmi yani sadece işçilerin öncülüğünde birşey değil anamazsın ama boşver =)
  • silent_peace • 3 Mayıs 2006 17:38 • #498049
    tüm işçi ve emekçilerin bayramını 1,2 gün gecikmelide olsa ben de kutluyorum.
    Rock müziğin temelinde otoriter devlete muhalif olmak. Toplumun yer yer yozlaşmış ahlak anlayışına karşı durabilmek vardır. Hiç bir rock şarkıcısı ya da müzisyen, ya da onları dinleyenler örnek alınacak iyi aile çocukları olarak nitelendirilmezler. Çünkü genelin doğrularını sorgulamaktan çekinmezler.
    İçinde bulunduğumuz; para değiştokuşu ve ticari kurnazlığa dayalı düzende doğru olarak nitelendirilen kavramlar üzerine bir kez daha düşünmenizi rica etsem haddimi aşmış olmam umarım.