-
her tür müziğeaçık olduumdan aya bi rap dinlemiş biri olarak söylüyorumki o we did again irenç bi rap parçasıdır :D st anger için yapılan 40 kullanılmaya sample dan birini seçip ja rule için şarkı yapmışlar çok kötü bence şimdi metallica albüme rap koyarsa iğrenç olur, ama çok sağla gelcez bu sefer aynı hatayı yapmicaz diyolardı
-
kimden duyduysan iyi bir küfretseydin..ben öyle yapardım :D
-
abi kankam yaa nassı küfür edim :D
o da başkasından duymuş zaten :P
-
metallica ve rap:D
düşünsenize james hetfield ve 50 cent ortak bi çalışma yapmışlar:D
şarkının adı da"beautiful girls ve money"
-
yok artık arkaşlar metallica yapmaz öyle şey.metalle rap olurmu hiç?zaten yaparlarsa nu metal olur.inşallah yapmazlar.
-
Metallica nın artık iiyice hardcore tarzına kaydığı bellide..rap çok komik kaçmış..
ama olurmu olur..
-
pffff daha neler...
-
arkadaslar guldurmeyın ya...metallica nın adında bıle metal var ne rap.ı o zaman konserde james rap mı soylıcek veya zencıylemı cıkcaklart konsere ...adamlar trash e veya eskıye donme cabasındalar...metallica artık bı marka boyle aptal kısılerın salladıkları seylere ınanmayın..hadi yaslarından dolayı...muzıklerınde degısme olmus olabılır...bu cogu grupta olur ama bu hakkaten komık...
-
ben disposable heroes gibi şarkılar içeren albüm yapacaklarını duymuştum, rap yaparlarsa artık winamptan silerim bütün şarkılarını..
<agonywithin.rockmekan.com>
-
bence de olur mu olur ama olursa alper önce sen sil winamp ten sora ben de media player dan silcem;)