Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica ve rap mi ?!!!

• mirek_86 • 20 Mayıs 2006 15:51 • #499164
    yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn
    yalan
    küllüm yalan
    olmaz
    olamaz
    hayıııııııııııııııırrrrrr
  • hendrix_18 • 21 Mayıs 2006 01:57 • #499188
    ya o zaten olmazda ıns..dısposable heroes gıbı sarkılar gelır...işte o zaman..bu adamlardan vazgecemıyorum derım...master of puppets(1 nolu metal albumu) bayılırım...her metalcının dınlemesı gereken 1 album...arkadasım ıns..duydugun dogrudur..
  • SoNduRocK • 21 Mayıs 2006 10:49 • #499196
    valla arkadaslar onu bunu bilmem de metallica dan böyle bişey beklenmez (bence). ama ne yapacakları da hiç belli olmayabilir.
    ya düşünsenize yıllardır herifler rock tarzı müzikle uğraşıyor.
    bu yılları boşuna bu tarz müziğe verdiklerini ya da vereceklerini düşünmek bile istemiyorum... bence o adamlar rap tarzı müzik yapamazlar, beceremezler, cesaret edemezler, bütün dünyanın gündemine bile oturur:) rock'çılar ayaklanma cıkarırlar:) ama şöyle bi anti parantez d acmak istiyorum [ya yaparlarsa] ki o zaman onların delirdiğinin işaretidir :)))
  • cfh_arsenic • 21 Mayıs 2006 11:22 • #499200
    metallica gibi bir grup böyle birşey yaparsa oha derim şuanda saf metal yapan nadir gruplardan 1 tanesi onuda kaybedersek kötü olur
  • vovin35 • 21 Mayıs 2006 12:48 • #499209
    metallica gibi bir grup böyle birşey yaparsa oha derim şuanda saf metal yapan nadir gruplardan 1 tanesi onuda kaybedersek kötü olur

Metallica!! saf metal??...
    Senin mantığında saf metal kavramı nedir.. neye göre saf metal..
    metallica artık bitiiii,eski albümleri ile idare et..