-
linke sağ tıklayıp Videoyu kaydedin..uzun zamandır böyle mutant bir baterist izlemedim, davulculara bakış açım birkez daha değişti,
iced earth grubunun yeni bateristiymiş..
http://www.bobbyjarzombek.com/video/aquanet.wmv
dosya boyutu büyük değil 4.22 mb civarı,mutlaka izlemelisiniz
-
"Spastic Ink" in eski davulcusudur kendisi..
-
daha sen tony royster jr veledini izlememişsin anlaşılan. onu bir izle de gözlerin monitöre yapışsın =))
ayrıca bahsettiğin adam o kadar da iyi değil. möl möl trampete bakarak çalan davulcudan nefret ederim. coğrafya dersinde ezbere konu anlatıyor gibi. ayrıca ritm kaçırıyor dikkat et ;)
-
ahanda sana link :
http://video.google.com/videosearch?q=tony+royster+jr+
bakbakalım hangisi daha iyi. ayrıca unutmadan, bu velet bunları yaparkene 12 yaşında..!
-
Tabi ki iyinin de iyisi vardır,ben o tony denen veledi birkaç sene evvel bir arkadaşta videosunu izlemiştim,yaşı 10-12 ya ya vardı ya yoktu,ozaman bile ağzım yamulmuştu seyrederken,şu anda kaç yaşında,herhangi bir grupta çalıyormu biliyorum,ama ilerde hayvan biri olacağı kesin.
yalnız bobby' nin hafife alınacak bir tarafı yok,ayak bileklerine son derece hakim,zil kullanımı ve hızlı geçişleri gerçekten çok sağlam,iced earth grubuna richard christy önerisi üzerine alınmış,belirtmeliyim ki richard da benim için apayrı bir olaydır. bu adam bunun üzerinde durduğuna göre vardır demekki bişeyler..
-
!!!alırım bagetini!!!
ya niye büyütüyosunuzki bu adamın neresi ruh hastası,adam ne güzel kendini icra ediyo.
ayrıca ritim kaçırıyo diyen arkadaşta çok biliyo,burda ritim falan kaçırdığı yok adamın.onlar özel ritimler.illaki belli kalıp içinde olması şart degil.sizin mal hocalarınız böyle alıştırmışsa sizi bunda suçunuz yok.
-
!!!alırım bagetini!!!
sözlerine dikkat et istersen...
-
Bagetlerin Hakkını ver Hakkınıııı!!!..
yav tamam, ruh hastası derken,adam dünyanın en iyi en hızlı en teknik davulcusu diye birşey kastetmedim...
Kazaadan birkaç videosunu daha indirdim,
şimdi doğruya doğru davulist 35 adam bagetlerin hakkını veriyor yani
-
Bagetlerin Hakkını ver Hakkınıııı!!!..
evet fena bi adam degil.cidden degişik bi tarzı var.hoş..ama ruh hastası denecek kadarda değil :)
acilgünah ne dedimde dikkat et diyosun anlamadım.
-