Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ruh hastası davulcu!!!

• vovin35 • 10 Mayıs 2006 12:35 • #498435
    abi danny carey zaten kendini ispatlamış biri, es geçilmiş dersen,ordan biri çıkar lombardoyu niye es geçtiniz,portnoy'u neden söylemediniz mike mangini hani nerde diye bütün davulcular sıralanır gider.

linke tıklayıp video clips bölümüne girdiğinizde üç tane daha ufak boyutlu videosu var,drum solo videosunda,bileklerine nekdar hakim ve hzılı olduğunu görebilirsiniz Bu adamın Performans ve teknik boyutunu merak eden arkadaşlar gerçkten ve gerçekten izlesin.

http://www.bobbyjarzombek.com/dvd/dvd.html
  • bonzorich • 10 Mayıs 2006 13:38 • #498436
    tony royster jr. örneği verilmiş.onun üzerine de ben örnek verdim.bana göre ruh hastası davulcu danny carey'dir.başkaları lombardo desin,portnoy desin.banane.forum ismine verilmiş bir cevaptır bu.dikkat ediniz.
  • da hui • 10 Mayıs 2006 17:25 • #498446
    Bagetlerin Hakkını ver Hakkınıııı!!!..

Adam kambur oturarak çaldığı için biraz ruh hastası gibi görünüyor olabilir =)
  • acilgünah • 10 Mayıs 2006 21:16 • #498458
    +9999 bonzorich

ben de yukarıda "sözlerine dikkat et" derken bunu kastemiştim zaten. bir insanın sözlerine dikkat etmesi için, illaki küfretmiş ya da üslubunu bozmuş olması gerekmez.

ben orda bir eleştri yaptım ve dünyanın en saçma olgularından biri de eleştriyi eleştirmektir. bu da sadece bizim ülkemizde görülür. türklere özgü bir hastalık olduğu kanaatindeyim.
    "ben o adamı beğendim, iyi davulcuya benziyor" der ve geçersin. ancak eleştiriyi eleştrimek, lafımın üstünde kimin lafı zihniyetine giriyor maalesef.
    zaten bu yüzden bizim ülkemizde hiçbir zaman açık oturumlar adamakıllı sonuçlanmaz ya.tartışmayı bilmiyoruz ne yazık ki...
  • vovin35 • 10 Mayıs 2006 21:28 • #498459

Adam kambur oturarak çaldığı için biraz ruh hastası gibi görünüyor olabilir =)

da hui yaptın gene yapacağını;))
    lan olm adama iki dakkada kambur teşhisi koydun heeaa ;)))
  • bonzorich • 10 Mayıs 2006 22:00 • #498463
    sağol acilgünah.içimden gelenleri yazdım.ayırca bir daha baktım uyardığın arkadaş bayağı bi ileri gitmiş.birbirimize bok atıp,aşağılamaya için çalışırsak bu foruma zarar vermiş oluruz.saygılar.
  • vovin35 • 10 Mayıs 2006 22:14 • #498464
    Davulcu kardeşler nediyorsunuz? vidolarını izlediniz mi
    bu adam iş yaparmı potansiyel varmı sizce..??
  • da hui • 10 Mayıs 2006 22:46 • #498466

lan olm adama iki dakkada kambur teşhisi koydun heeaa ;)))
    N'apayım abi adam Kafayı sağa yatırıp omuzları çekiyo yukarı, boyun bölgesi yok olmuş resmen =)
  • metaour • 10 Mayıs 2006 22:50 • #498467
    valla ben anlamam ondan bundan ıstedıgı yerde calsın ısret iced earth te ıster baska yerde ama acilgünahın linkini izleyın derım sonra konusun dıyorum 12 yasında bole calan bı ınsanı dusunemıyorum bence suan bıle dunyanın en ıyı davulcuları arasında gosterılsın ama tabı herkesın gorusu farklı olabılır ama sunu solım sozum sana acilgünah ıyı o lınkı yolladın gozum gonlum acıldı valla
  • da hui • 10 Mayıs 2006 23:00 • #498468
    Solo videosunu izledikten sonra bunu yapanın insan olamayacağı kanaatine vardım... Yok, olamaz, ı-ıh... O baget çevirmeler filan hep bilgisayarla yapılmış, yok öyle birşey. (kendimi kandıramıyorum, ağlıyayım en iyisi)