-
Mor ve Ötesi yeni albümünü çıkardı ve hakikaten sapasağlam şarkılarla karşımıza çıktı..Benim favorim Küçük Sevgilim Şebnem Ferah da vokalde eşlik ediyor Harun Tekin'e..Siz nasıl buldunuz albümü?
-
şimdi dışarı çıkyorum alcam:) ama dün konserde dinledim çok hoştu genel olrak ama küçük sevgilim de pek ağladım e tabi aşık olunca:(ooofff oofff
-
hehe...GRJ a bile albüm yayınlandıktan bi kaç gün sonra haber olarak çıktı..Pek sallamıyosunuz ama sağlam albüm.
-
mvönün bu albümü diğer albümlerden biraz farklı geldi bana..alışamadım hala.ama herzamanki gibi çok iyi bir albüm olmuş..
-
mal ve ötesi..
hayatımda gördüğüm en uyduruk grup..bilmem kaç yıl sallanmadıktan sonra napsak napsak diye düşünüp muhalif olmaya karar vermiş tuhaf insanlar topluluğu...sesine dayanamadığım, aklı sıra felsefe yapan,neyine kastığı anlaşılamayan bi vokalistleri vardır ki bunların tamamen ayrı bi komedi..soylenecek yeni bır sey,dınlenecek yepyeni bir melodi yok. alışan bıle kendı kendını aşıp en entel kesme bıle "ıkımıze bırden" şarkısını gizliden gizliye söyletmistır.mor ve otesı grubunu marjinal gecınen kızlar ve bak ıyı muzik dinlıyorum demeye getırıen zuppeler dinlemektedır.bu boyle biline..abuk müzik kanallarının ve radyolarının abuk vj ve dj leri tarafından müziği ve sözleriyle övüle övüle bitirilemeyen grup, fakat kulak verip bir kaç piyasa tarafından sevilen ya da kanalların "bu şarkılar seviliyor" diye lanse ettiği şarkıları dinleyince ne müzik olarak ne de söz olarak vasatın üzerinde bir güzellik bulamadığım bir grup. bir de rock grubu ünvanını kazanmışlardır ki bu kısmı anlayamadım, daha açıklayıcı olmak gerekirse ya ben rock müziğin ne olduğunu yanlış anladım ya da bir çok kişi içinde elektro gitar ve distortion olan her müziği rock müzik sanıyor.
"şu şarkıları bir yere tıkıştıramamıştık, toplayalım da albüm yapalım.. etiler'de bir kat, adada bir yat..." modunda albüm yapan gruptu hep. radikal'den melis danişmend ile röportajlarında "ancak deprem veya darbe olursa bu albüm satmaz" diyecek kadar kendilerini şaşırmış, paragöz bünyeler. albüm, nette korsana düşmüş durumda, benden söylemesi..
-
neden insanlar hemen tüketmek ister herşeyi :))
gidin hemen alın kaçırmayın, 1 ay sonra yeni şeyler ararsınız...
insanlar!!...
-
morr ve ötesi bu albümde pop-rock olmuş...sevmedim bu albümü önceki daha iiy di hele uyan adlı şarkısı müthişti...
-
mal ve ötesi..
bence bu eleştiriler çok fazla ağır olmuş..ilk defa birinden mvö hakkında böyle şeyler duyuyorum ve şaşırıyorum..söylediklerinle onlar arasında kusura bakma ama bir benzerlik göremiyorum..senin fikrindir bu bişey diyemem tabi ama ağır kaçmış biraz..
-
daha dinlemeye vaktim olmadı ama en kısa zamanda dinlerim eskiden cok severdim son albümde ayak oldular gıcık oldum ama bakalım albüm nası olmuş
-
eski albümlerini aratıcakmış gibi geliyor ama sanki dinledikçe güzel şarkılar buluyorum albümde.sanırım bu kolay kabullenememe de her albümü birbirinden farklı tarzda yapmalarından kaynaklanıyor..yine de güzel,emek sonuçta..en beğendiklerim: büyük düşler,ayıp olmaz mı,küçük sevgilim,durma öyle...