-
kesinlikle aynı şey bende de oldu..bir an alışamadım sözlere falan ama artık yok...beğendim..
-
sadece küçük sevgilime ısınabildim diğerlerini dinlerken sıkılorum..
-
mal ve ötesi..
tüh tüh tüh...
-
Dys ile alakası yok bence Gül Kendine tadında ve harika çok kaliteli bir iş çıkarmışlar. Eminim "Gerçek" mvö severler bu albümü benimseyecektir.
Favori Parçalarım ;
1) Kördüğüm
2) Küçük Sevgilim
3) Ayıp Olmaz mı
-
albümü 3 gündür dinliyorum ''şirket'' ve ''küçük sevgilim'' parçaları çok güzel bildiğimiz mor ve ötesi tarzı ama Dünya Yalan Söylüyordan sonra çıtayı pek yükseltememişler kanımca
-
sonunda dinledim önce bi garip geldi sözler yine dehşet ama müzikleri biraz değişmiş ne bileyim biraz daha dinlemem lazım insallah DYSye benzemez gercek dinleyicilerin benimseyebileceği bi albüm olur.AMİN!!!
-
muhalif olmak için daha az kassalar daha güzel olacak ama neyse dur bakalım...
-
SANANE!!
merak ediyorum, kaç tane mvö albümü aldın ve kaç kere dinledin? yıllarca boş gezdikleri kanısına nasıl vardın? kaç yıldır onları dinliyosun da ne zaman nasıl muhalif olmaya karar verdiklerini anlayabiliyosun? albümlerde, sadece harunun yazdığı değil-ki zaten belirtilmiyo-bütün sözlere bak bakalım bi, kaç tanesi senin aklına gelebilirdi? rock'ı ne zannediyosun sen, bi söylesene. paragöz olamazlar çünkü zaten zenginler. klişe lafı sölicem; 'sen daha iyisini yap da görelim'. hepsini geçtim, tanımadığın bilmediğin insanları bu kadar ağır eleştirmeye hakkın var mı?
sanane adamlar istediklerini yapar, beğeniliyo ki bu kadar satıyo. tamam anladık beğenmedin ama bi dövmediğin kalmış..
-
Bence bu albüm daha kaliteli bi kesime hitap ediyor en azından parçaların birkaç defa dinlenip özümsenmesi gerekiyor. Artı sözleri iyice anlamak için de bu gerekli. Bir diğer artı da Darbe şarkısı için.Sanırım Türkiyede böyle bir şarkı yapan başka bir grup yok(benim bildiğim kadarıyla).Muhalif olma çabası diye nitelendirilen şey,bunun bir çaba değil duruş olduğunu bu şarkıyla ortaya koyuyor. Sonra delicesine eleştirenler;bi sefer olsun adamların röpörtajını dinlerseniz-okusanız-, ya da internet sitelerine tıklasanız bunu anlarsınız..
Sözler çok oturaklı,bence en olgun Mor ve Ötesi albümü olmuş.
-
"küçük sevgilim", "şirket", "darbe" süper!
Mor ve Ötesi - var mı ötesi???? :)