Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

apocalyptica'yı sevmeyen var mı?

• orfejunior • 17 Mayıs 2006 02:54 • #498881
    çello'nun farklı yüzünü tüm dünyaya gösteren müthiş grup ankara'ya geliyor.konsere gidemeseniz bile internetten arayın bulun ve dinleyin.sonra elgar'n mi minör çello konçertosunu dinleyin.bambaşka 2 müzik ama aynı enstürmanla yaratılmış harika tını.enstürman çalmaya niyetli arkadaşlar,artık gitardan başka tınıları keşfetmenin zamanı geldi.müzik "akdeniz akşamları"ndan ibaret değil.çello'yu keşfetmiş ve aşık olanlar bilmeyenlere anlatsın.
    [email protected]
  • ScHiZo_1896 • 17 Mayıs 2006 04:13 • #498885
    sevilmezmi bea..bende gidiyorum ahanda biletimde burda:)
    azımız açık dinnicez gibi bi his var bende hadi hayırlısı..
  • _BuSe_ • 17 Mayıs 2006 23:22 • #498957
    apocalyptica sevilmez mi bea.. izmire de geliyolar yaşadık..
  • Necrophilliac • 17 Mayıs 2006 23:42 • #498967
    Sevmem.. Yaptıkları müziğin daha iyisini bence Salem yapmakta.. Ama Salem eline çelloyu alıp rock 'n coke'ta kafa sallamıyo..
  • Mad_Slayer • 18 Mayıs 2006 00:42 • #498976
    ya şöyle bişi var Apocalyptica oturup metallica coverlamasa zamanında, o kadar ünlü olmazdı, tamam iyi çalıyolar ve baya profesyoneller ama ünlerinin nedeni kanımca metallicadır.
  • JimiExperience • 18 Mayıs 2006 01:34 • #498980
    arkadaş haklı.metallica cover'ları kullandıkları için kazandılar.fakat yorumları güzelmi dersen ben bayıldım.önemli olan yapılan iş diyorum...
  • da hui • 18 Mayıs 2006 10:01 • #498990
    Varsa o ben değilim.
  • orfejunior • 19 Mayıs 2006 13:28 • #499112
    gitar çalan arkadaşlardan bu kadar tepki alacağımı bilsem yazı mazı yazmazdım.keşke eleştiriler daha seviyeli ve yazının içeriğiyle ilgili olsaydı.öncelikle kendim çaldığım,14 yıldır eğitimini aldığım ve sevdiğim için çello'yu sonra apocalyptica'yı öne plana çıkaran yazı yazdım.garaj kullanıcılarının kültür seviyesi bu olmamalıydı.foruma cevaplar yanıltmasın bana gelen mesajlarda"kim çello çalmak ister ki?" gibi manasız şeyler vardı.yazık...
  • karabasann88 • 19 Mayıs 2006 13:33 • #499115
    ben severim iyiler bence..
  • violoncellist • 19 Mayıs 2006 13:38 • #499116
    ben de viyolonsel çalıyorum ve apocalyptica'ya bayılmasam da severim, beğenirim... ama elgar cello concerto'yu jacqueline du pre'den dinlemeyi tercih ederim doğrusu :) 'kim cello çalmak ister ki?!' diyenler de zaten bu işe yeltenemeyecek kapasitede olan insanlardır ayrıca. çünkü biz iki üç cambazlık öğrenince, arşe çekmeye başlayınca veya bilinen popüler bir şarkıyı becerip de çalında(!) 'ben cellistim' diye gezmiyoruz ortalıkta.. sözüm meclisten dışarı ama cello profosyonellik ve maksimum sınırlarda sabır ve ilgi isteyen bir enstruman olduğundan (tıpkı diğer enstrumanlar gibi(!) ve birçok insanın buna 'harcayacak' zamanı olmadığından b.k atmaları doğal... ben de bazen düşünüyorum salak mıyım neyim 16 senedir viyolonselle boğuşuyorum diye (!) :)
    saygılar...