-
Bu kadar mi az Moz hayrani var ya Turkiye'de!!??
-
morrissey hayranı çok da, onlardan burada yok.
ümitsizliğe kapılma.
ya da fazla ümitlenme seni moz'la yalnız bırakmayacağız ;)
-
Ben de çok severim kendisini. Son albümünü bir iki kere dinledim, her parçanın nakaratında "you have killed meee" diyecekmiş gibi geldi :) Son zamanlarda ürettikleri hep aynı formatta sanki, biraz fazla işin kolayına kaçıyormuş gibi geldi. Belki de bıkmıştır, belki de sıkılmıştır ama alışkanlık işte.
Neyse, bence The Smiths gelse daha leziz olurdu ama olsun yine de gitmek gerek konsere ama hala bilet almadım, umarım bitmemiştir biletler. Genellikle konser tarihlerini unutmak gibi kötü bir alışkanlığım var ama bunu unutmamam gerek..
-
ben de 'you have killed me' konusunda seninle hemfikirim Nem. Ancak Morrissey'dir, sahnede öylece dursa bile yeterlidir, buna senin de katılacağını biliyorum ;)
biletler henüz tükenmemiş, zira benim biletim de bugün alındı, hatta öğrenci bileti bulmuşlar sağolsunlar. ancak yine de, vakit yaklaştıkça biletlerin daha hızlı satılacağını düşünürsek, elinizi çabuk tutun.
Dün gece Morrissey'in Manchester'daki konserini yayınladı Dream TV. zaten iştahlı idim , ama daha da bir iştahım kabardı.
-
Moz'a gelenler elime mum diksin!