-
Benim tek söylemek istediğim şu: Metallica iyi bir grup... idi. artık değil. Bu kadar basit. Lars ve James kesinlikle bu grubun canına okudu. Yani olayı Cliff'in ölmesine ya da Mustaine'in ayrılmasına da tam olarak bağlayamıyorum aslında çünkü adamlar And Justice For All gibi bir albüm de yapabildi sonuçta. Bu albümden sonra da iyi şarkılar yaptıkları oldu am bir daha eskisi gibi olamadılar nedense. Bence olmak istemedikleri için olmadılar. Sürekli St. Anger'ı örnek veriyorum çünkü St. Anger sıçışın doruk noktasıdır. Başka kötü albümleri de vardır yani. Niye kaldıramıyosunuz bu lafları anlamıyorum, neden ısrarla savunmaya çalışıyorsunuz? Metallica artık eski kalitesinde müzik yapamıyor ve ben de bunu dile getirmekten kaçınmam. Oturur Master Of Puppets'ımı da dinlerim. Metallica öldü kardeşim. R.I.P. Mezarından çıkabilirse de dinlerim yeni albümlerini.
-
berlin'de yeni albümden parça çaldılar..davul ve solo gayet başarılı james in vokalde bazı değişikliklere gitmesi gerekiyo. en azından biraz daha yırtıcı olabilirdi vokal..bass a yorum yapamıcam ses kalitesi iyi olmadığından ama sonuçta robert ta en iyisini yapmıştır..uzun lafın kısası st.anger dan daha iyi bir albüm bizi bekliyo diyebilirim.gerçi burda kıstastımız st.anger olmamalı ama..keşke master of puppets tan daha başarılı bi albüm bizi bekliyo diyebilseydim..neyse buna da şükür.en azından solo var.
-
bence soyle bısey var...herkesın soledıı doru aslın dabıttı ama olsun be abı metallıca metallıca dır yani...sakızolsada s.çıp sıvasava metallıca bu o kadar kolay kestırıp arılmamalı bence...cunku onlar gercekten muzısyen arkadaslar...
-
efsanee:)
-
Metallica'yı sevmeyenler olabilir ama , b*k atma durumuna girince önce bir To live is to D i e , ardından Orion dinlemeleri gerekir ..
İki efsane parça .. Son dönemlerinde kötü işler yapmış olabilirler , ama eskiden yaptıkları müzikler için bile saygıyı hakediyor .. En azından benim için ..
-
hmm... Aslında çoğu insan şunu der "metallica son zamanlarda bozuldu, eski albümleriyle idare et" ... Bir bakıma doğru. Metallica dinleyenlerin de kendine gore unutulmazları ya da kendine göre "metallica klasikleri" vb.gibi şeyleri vardır. Şu an metallica ya b*k atan insanlar gurubun içinde olduğu durumu göz önünde bulundurarak ya da son zamanlarda yaptığı kötü şarkılara bakarak bu tür kötü yorumlarda bulunuyorlar. Acaba bu insanlar müzikten ya da "rock" müzikten ne kadar anlıyorlar =) {haksızmıyım ??? :D }
-
metallica denince aklıma ilk olarak nothing else matters geliyor
-
st anger albümüne baya bi b*k atıldı fakat st anger parçası en iyi rock performansında grammy aldı tamam bu önemli olmasa bile şarkıların müzikalite açısından yeri yüksek.. evet tarz farklı ama müzikler güzel...