-
bu sitedeki birçok insan müzik yapmak derdinde bunun yanında da para kazanmak.ama müzisyenler, müziklerine paradan daha çok deger verdikleri için ve cogu kişinin amacı daha büyük kitlelere seslenmek oldugu için, organizasyonlrda görünebilmek müzisyenlerin tek amacı oluyor.
bu organizsyonlrda bedavaya calmaları için adam topluyorlar.1 saat sahne almak, belki organizatörler için hiç birşey.ama 1 saat sahnede kalmak müzisyenlerin belki de aylrca studyoya verdikleri para, kurulan hayaller, harcanan emek, ter...
hepsi o 1 saat için..
onların bizim için yaptıgı ise; o berbat ses sistemleriyle, kendimizi coook büyük kitlelere tanıtacagımaz dair söylenen hayali sözler.
işte bu kadar ucuz, onlar için verdigimiz emek.
-
eee biyerlere gelmek kolay değil diye boşuna sölemiyolar.her konu için bu böööle değil mi.eski bi çin atasözü var buna cuk diye oturan...
"azimle sıçan duvarı deler"
-
sana kesinlikle katılıyorum dalkavuk bunların hepsi nerede görülmüş hammalın bedavaya iş yaptığı bedava kimse bişey yapmaz...yapmamalı...bu tür bir ilan dönüyor garajda ki kınıyorum o ilanı bedavaya konsermiş...aman arkadaşlar bedavaya iş yapnayın acele etmeyin kendinizi geliştirin ondan sonra çıkın sahneye kanmayın bu kitle tanıtma masalına...ekipmanınla teknik yeterliliğinle yola çıkarsanız kitlelere ulaşırsınız,böyle ucuz işlerle değil.aman deyim:))
-
aydın da bu işlerin istanbul daki gibi olmadıgına adım gibi eminim.
saygı vardır belki orda, istanbul da hiç olmayan.
iyi birşeyler ortaya koyuyorsun ama karşılıgını kendi cebinden veriyorsun.
yazık ama.
her konu için bu böyle degildir.
-
işte bu.
demek istedigim buydu.
bizim gibi düşünen insanlarla beraber olmak gercekten cok güzel.
hammal bedavaya iş yapmaz, ama müzisyen yapar.davulunu da tasır, amfisini de.sesi de cıkmaz.
mülayimdir azcık
-
hakkını ara
onlarca duzenlenen organizasyon bahaneleri ile kandırılan onlarca grup uzerinden iyi paralar kazanan organizasyon sahipleri ve bar isletmecileri sitelere ilanlar bırakmaktadırlar sizden istegim onların bu isteklerini karsılıksız bırakmak onlarca emeklerle cok sıkıntılı bir sekilde calısma ortamı ve olanaklarla biseyler yapmak isteyen gruplar bu yollarla engelleniyorlar . 1 saatlilk eglence ugruna diger muzisyen arkadaslarımıza haksızlık etmeyelim sizde bu yolda bize yardımcı olun hakkınızı koruyun .. bunu bir is olarak goren ve cok cuzu rakamlarla calısan arkadslarımıza haksızlık etmeyelim onlara destek verelim simdiden sagolun
-
işte bu.
bahsettğim davul, amfi değili ONU BİZDE YAPTIK. yaw neyse demek istediğim;kimse bedavaya ter dökmemeli başkasının cebini doldurmak için...yani çok afedersiniz geneleve taze kız kapatmak için kullanılan yöntemin aynısı bu bedava konser safsatası:D...sömürülmek yani,kimsenin sizi sömürmesine izin vermeyin...
-
işte bu.
olaya bu örnekle son noktayı koydugun için teşekkürü borç bilirim.
ben izin vermem zaten.çıkmam da öyle ne idügü belirsiz ortamda:)
-
Valla doğru bi konuya değinmişiniz çok ahaklısınız zamanla daha iyi olup parayla çıkamk en garnatisi yani kendini gösteriyosun bi şekilde ama senin verdiğim emek sana geri dönmez bu şekilde bi şeylerden fedakarlık ediyorsan karşılığını almalısın sonuna kadar katılıyorum bilmiyorum anlatabildmmi :))
-
herkes sarkı söyleyebilirim.sesi dinlenmeyecek kadar kötüyse aldıgı egitimle sesini kontrol atmeyi ögrenebilir en azından.herkes gitar calabilir.ama bunları yapabilmek, kendini sahnelere atmana neden olmamalı:)
ben anladım seni:)