-
amac nedir?
organizasyon adı altında onlarca gruba kitle uydurmacaları vs.. bunlar nedir ? cepleri dolsun diye bir suru grup kandırılıyor bunlara inanmayın arkadaslar gecenlerde duzenlenen bu organizasyonda bedavaya cıkan grup performanse larında kapıda tam 8 ytl ye bilet kesiyorlardı ? arkadaslar bu tur seylere inanmayın lutfen
-
amac nedir?
gel de şimdi, bu adamlara serefsiz deme, bunları emekçilerin ortasına atma.
-
cagrıya kulak ver
bunları engellemek adına sizde foruma biseyler yazın yanlız olmadıgımızı gorelim
-
cagrıya kulak ver
engellemek için yazıyoruz hepimiz zaten bunları...yani geçen çıldıracaktım akıl sır ermez ne demek konsere çıkacak gruplara para verilmeyecektir! ne vereceksin peki!?ilanı verende 19 yaşında bir çocuk...ayrıca neyin kitlesi izbe bir bar 10 15 şarhoş bu mu kitle...chicago mu burası:))
-
cagrıya kulak ver
demin 19 yasındaki bi kardesim:) bana bu sevgi dolu mesajı attı.
'Arkadaşım ben organizator olmasamda bu yokda ilerlemeye calişiyorum.. ve senin böyle boş boş konuşmalarin beni sinir ediyor.. bizim gibiler olmasa bu amator gruplar nerde sahne alicak .. hayret bişi '
bizim gibiler lafına dikkat.
sizin gibiler de kim?
ben onu cıkartmaya calışıyorum hala.
-
cagrıya kulak ver
iyide bu eleman kim yani ? menegermi ? hangi sahnede kim nerde yer almıs ? kimi tanıyor ne is yapar amator gruplar zaten bu isleri kendileri yapıyorlar .. bilmiyor olsak belki yerdik ama .))
-
cagrıya kulak ver
organizatör olma yolunda ilerleyen bi sahışmış.öyle demiş mesajda.
niki isom14
-
öyle malesef, çok haklısın. ama bu gördüğün muamele ve aldığın tepki seni belki de gaza getiren faktör olur ne bileyim.. mesela beethoven konservatuardan atılmış 'yeteneksiz' damgası yiyerek. çok değil, bu olaydan sadece 6 sene sonra da rektörleri okullarında öğretim görevlisi olması için beethoven'e yalvarmış. tamam belki diyeceksiniz ki biz beethoven değiliz... ama nerden bilebiliriz ki?!.. :)
saygılar...
-
evet haklısın.
aslında yetenek de var bende.:)
http://rapidshare.de/files/19865100/k_sadevre_brazen.mp3.html
söyleyen benim.
dinle istersen
ama burda konu baska; bir sendika bile acabiliriz aslında.bu fikir yine garajda bi müzisyen arkadastan geldi
-
bunu beethoven la ne ilgisi var beethoven zamanında bar mı vardı amatör grupta mı çalyordu beethoven :))