Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

NEREYE GİDİYORUZ ?

• syarar • 8 Haziran 2006 13:43 • #500769
    Haklısın... :) daha ne diyebilirim ki...
  • Single_FACTOR • 8 Haziran 2006 18:40 • #500801
    [9 kez okundu]syarar
    8 Haziran 2006 Perşembe / 13:43
    yani bütün klasik müzik yapıtları ve sanatçıları kaliteli mi sizce?

>Yorumsuz<
  • narkozz • 9 Haziran 2006 13:18 • #500853
    bu topic ilk sayfada yer almalı
  • vovin35 • 9 Haziran 2006 14:48 • #500854
    Rock müzik rap gibi kültürsüzlüğün sisteme olan haykırışı olmamalı...((

Rock kelimesinin yanında rap in adının geçmesi bile sinir sistemimi iki dakikada bozdu..

hatırlar mısın?? bir zamanlar cartel vardı..''Carrteelll bir numaraa en böööüyğüüüükk''.şarkıyla (Allahım ben neler diyorum sözleri bile aklıma kazınmış o derece düşmüşüm yani.)çıkarak türkçe rap belasını başımıza sardılar

ozamanlar lise yıllarımdı hiç unutmam, üzerinde metallica t-shirt ile okula gelen gençlik bir anda
    cartel t-shirt leri giymeye başladı hala gözümün önünde sokaklarda bol pantolonla gezen cartelciler..
    Burası Türkiye kardeşim ülkemiz popüler olan ve alternatif olan herşeyi dinler sever destekler..

senin de dediğin gibi rock müzik nereye gidiyor??? bende bilmiyorum vallaha buna en güzel cevabı Cem karaca vermiş;
    bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete senin başlıkla güzel örtüşüyor..böyle anlamlı Topiklerin'in devamını dilerim....
  • syarar • 10 Haziran 2006 13:47 • #500945
    dediklerimi anlamıyorsun klasik müzikte de kötü yapıtlar var ama iyi olanlar ilgi görür ve onda da eksiklikler var özellikle türkiye de yoksa ben klasik müzik de dinlerim ve kalitesine saygı duyarım bunları düşünmeseydim zaten gidip 250 milyona orjinal cd lerini almazdım topiği gfarklı konulara yönlendirmeyelim yani kalite isteyen ille de gidip klasik mi dinlesin tezini iki türlü çürütürsün
    1. klasik de de kalitesizlik vardır
    2.rock da kalitelidir
    sen direk ikincisini hiçe saymışsın
    bende zor olan yolu seçtim ama bil ki klasik müzik dinleyicisi kaliteli müzik kaliteli klasik de kalitlei ben buna inanıyorum ama şu şöyledir deyip genellemen yanlış çünkü bunu söylemen için bu konuda yetkinliğe ulaşman yani bütün yapıtları dinlemen gerekir herneyse şimdi klasik karşıtı sanarlar beni bırakıyorum ya off iyi günler forum

Syarar
  • narkozz • 10 Haziran 2006 21:02 • #500976
    çok hoş ya
    carrteell bir numarraaa en bööööyğüüüük!

:D

bu arada benim bi arkadaşım var rapci ama çok kıyak arkadaştır.
    pantolonlarının içine 5 tane daha kendisinden sığar diye bir teorim var :D
  • Single_FACTOR • 11 Haziran 2006 09:49 • #500995
    Yazdıklarına katılıyorum;
    Ama gülmekten katılıyorum :))
    Her konunun uzmanı gibi "klasik müzik kalitesisdir" diye orataya çıkan sensin; ve tavsiyem klasik müzik hakkında yorum yapıp daha fazla komik olma...
  • syarar • 13 Haziran 2006 14:20 • #501142
    abi git işine dalga geçme yaa off git yazdığım ilk yazıyı oku tamma haklısın özür dilerim tamam mutlu musun ben ne anlatıyorum adam ne diyor yaa
  • psychedelian • 13 Haziran 2006 16:08 • #501146
    sana katılıyorum
    ... yeni okuluma gittiğimde hiç kimseyi tanımıyodum.tenefüste sıkılıp the wall'ı dinlemeye başladım bir çocuk yanıma geldi:
    -kimi dnliyorsun?
    +pink floyd
    -haa ne tür müzik yapıyolar
    +rock
    -(sınıfa doğru bağırır)satanist lan bu
    iki üç dakika sonra yanıma başka bir ride the lightningin r sinden haberi olmayan bir çocuk gelip kendisinin sınıfın "metallicacısı" olduğunu söyler ...
    o zamandan beri beni satanist sanıp önyargıyla yaklaşıyolar
  • narkozz • 14 Haziran 2006 11:15 • #501205
    yazık sana ya.
    düştüğü yere bak.
    bu topic in en başta olması lazım millet.
    grsrz