-
Güzide sitemizde yaşları 14-16 arasında değişen bazen 11,12'ye kadar inen Soad severlere savundukları grup hakkında acı mı acı bi haber..Bu şerefsizler,yukarda bahsettiğim şarkıya klip cekmişler..İyi güzel aferim çekin..Olay şu..şarkı sözde soykırımı anlatıyo..Klipte de M.Kemal Atatürk,Enver Paşa,Cemal Paşa görüntüleri var..Özellikle Atatürk portresine zumm yapılırken şarkının nakarat kısmının vurgulanması(Liar, Killer, Demon)şerefsizliklerini katlamış..Bu grubu savunanlar artık seslerini kısmalı..Bu beyinsizlerin de albümünü almayın kardeşim..Ne kadar meraklısınız katil görünmeye..Adamlar katil diyo bize biz de albümlerine satış rekorları kırdırıyoruz..Ne büyük bi paradokstur lan bu..
-
bu kadar seven varsa eğer türkiye ye konsere gelsinler.."sevgimizi" göstermek isteriz.
-
sonuna kadar katılıyorum
-
evet o mikrofonu ve bayrağımızın o yaktıkları üstüne s*çtıkları biricik bayrağımızın güzide sopasını bi tarafına sokmak istiyorum sora da bağırtıcam holy flag!holy leader mustafa kemal atatürk!holy mountains is just belong to you!we are ashes we are nothing we are death!we are the one who have no honour!tööbe tööbee....
-
arkadaşlar yeter bu adamların adını forumda baş sıralarda görmek zorunda mıyız?
12-16 yaş arası gençlerin dinlediğini sende söyledin, onlarda büyücek ve savundukları grubun ne mal olduğunu anlicaklar.
ama ben artık bu itlerin ismini bu forumda görmek istemiyorum arkadaşlar lütfen.
adlarını duyunca sinirleniyorum zaten
o... çocukları.
haklısın eternal_silent
o mikrofonun onların götüne sokmalı.
-
bir kaç sayfa geride aynı topic vardı. istersen ayrıca orayada bakabilirsin.
-
Evet izledim bende şerefsizler işte atatürküde böyle göstermeye çalışıyorlar dünyaya yaaa bizim artistlerde sırf hava olssun yaa ben müziklerine bakarım siyasal görüşleri beni ilgilendirmiyor der zaten onlar herşeyi unutmuşlar bizim bu ülkeyi nasıl kazandığımızı unutumuşlar herşey çok geride kalmış zannediyolar ama olay öyle değil işte o bu ülkeyi işGAL eDİp bizi öldürmek için SOaDın elemanları en önce gelir yaa yapmayın artık ne kadar yüzsüzsünüz DİNlemeyin şu O.Çlarını
-
Birkaç sayfa geride buna benzer bikaç tane var. Özet: soad şerefsizin önde gidenidir, yanaşmayınız, yakındaysa bir adet odunu kafasına monte ediniz.(Odunun monte edileceği yer tercihe bağlıdır)
-
.
-
UYANIN LAN!!!
Allah hepsinin bin türlü belasını versin. Bu salak zibidi herifleri dinleyip albümlerini satın alanları kınıyorum. Bayrağınız gidiyor UYANIN LAN UYANIN!!! Hala besliyosunuz leş kargalarını. Bırakın sağı solu ortayı...vatanınıza biraz sevginiz varsa, bi vicdan borcunuz varsa...şu SALAK SOAD denilen hayvan topluluğunu dinlemeyin...Çok değil az kaldı...Bayrak gidiyo dil gidiyo benliğimiz gidiyo diliniz gidiyo sizi parçalıyolar haberiniz yok!!! UYANIN!!!