-
AYAKLANALIM ARTIK!!KOLAYA KAÇMAYIN!!TÜRK OLUN ARTIK YETER BE!!!!!
benim üyeliğim donduruldu aramızdaki melisoad isimli arkadaş nedeniyle..
özelden bi mesaj attım kendisine şikayet etmiş beni böyle işte görüşler...
allahım yediremiyorum yemin ediyorum yediremiyorum bu türk düşmanlığını atatürke yapılan bu çirkef saldırıyı o t-shirtleri nefret ediyorum hepsinden...
istanbuldaki arkadaşlar toplanalım kanal d ve diğer büyük kanallara bu linki yollayalım bilsinler izlesinden kampanya başlatsınlar gerekirse ben kanal binasına yürümeyi öneriyorum...
bişiler yapalım türkiyeyi ayağa kaldıralım altında kalmayalım ama sala da haksız duruma düşmeyelim...
lütfen birşeyler yapalım!!!
-
.
-
http://www.youtube.com/watch?v=4LODegZ27CQ
alin bakalim.. bu da karsi taarruz.. allalalalala!! :)
-
fena olmamış açıkcası. kim hazırladıysa ellerine sağlık:-)
-
arkadaşım nası mesaj attın allahbilir hem sana ne sen protesto edesin adamın gırtlağına yapışmaya ne luzum var,şahsen ters bile tepeceği kanısındayım
-
UYANIN LAN!!!
abartmışsın ne bayrağı gidiyo,kim nereye götürüyo,sahip çıkman güsel bişi ama luzumsuz abartılara girmişsin bence
-
kesinlikle güzel olmus. valla tebrik ediyorum :D
real lier
real killer
real demon
armenia and armenians!!!!!
-
UYANIN LAN!!!
abartı falan değil arkadaşım ....az kaldı...şimdi lay lay lom geçiyo hayat...bi 10 yıl bekleyin görüceksiniz.!!!
-
KİM HAZIRLAMIŞSA ELLERİNE SAĞLIK..KAPAK OLSUN NIHAHAHA!!
TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU İŞTE BUDUR TÜRK GENCİ!!
ŞİMDİ NE DİYORUZ:
ARMENIANS STOP BLAMİNG US AND ADMIT YOUR OWN GUİLT!!!
AĞRI DAĞI BİZİMDİR BİZİM KALACAK!!
bu arada birşeyler yapma amacıyla açtığım topici göremedim..sağol yani bekçi..
-
bu olayı yaş konusu yapmak saçma vatani duyguları cix lik duygularının önüne geçen herkes bunu protesto eder aynı grubun PLUCK şarkısı da bu türdendi(a whole race genocide,taken away all of our pride....we've taken all your shit, now it's time for restitution)bunun böyle olacağı belliydi biz vatanımızı savunmadığımız sürece..azıcık ingilizce si olan ve kör olmayan türk vatandaşları uyansın artık!!